Η Κύπρος και οι… άλλοι σήμερα

Από τη Βοσνία Ερζεγοβίνη αρχίζει η προσπάθεια της Εθνικής Κύπρου στα προκριματικά του EURO 2016. Απόψε, στις 21:45, στο Στάδιο «Bilino Polje» της πόλης Ζένιτσα, το συγκρότημα του Πάμπου Χριστοδούλου αντιμετωπίζει τη Βοσνία Ερζεγοβίνη σε μια αποστολή με πολύ ψηλό βαθμό δυσκολίας.
 
Οι Βόσνιοι είναι ασφαλώς το φαβορί, όμως, οι Κύπριοι είναι αποφασισμένοι να τα δώσουν όλα διεκδικώντας ένα θετικό αποτέλεσμα.Η καλή αρχή στη νέα διοργάνωση θα αλλάξει τα δεδομένα ενόψει της συνέχειας σε ένα πολύ δύσκολο όμιλο στον οποίο αναμένεται να γίνουν πολλές αμφίρροπες αναμετρήσεις.
 
Η προετοιμασία της Κυπροθ ολοκληρώθηκε χθες χωρίς αγωνιστικά προβλήματα. Στις τάξεις της ομάδας υπάρχει εξαιρετικό κλίμα, έχει γίνει μια πολύ καλή προετοιμασία η οποία διήρκησε μια εβδομάδα, μεσολάβησε και το φιλικό με την Κροατία και οι συνθήκες που έχουν διαμορφωθεί, ευνοούν την προσπάθεια για μια ανταγωνιστική παρουσία κόντρα στην πολύ καλή και σαφώς πιο έμπειρη ομάδα της Βοσνίας.  
 
Στην αποστολή της Εθνικής μας στη Βοσνία βρίσκονται οι ακόλουθοι ποδοσφαιριστές:
Αντώνης Γιωργαλλίδης, Τάσος Κίσσας, Γιώργος Λοΐζου, Λευτέρης Μέρτακκας , Χαρης Κυριάκου, Βαλεντίνος Σιέλης, Αγγελής  Αγγελή, Ηλίας Χαραλάμπους, Γιώργος Αρέστη , Μάριος Νικολάου, Κωστάκης  Αρτυματάς, Κωνσταντίνος Χαραλαμπίδης, Κωνσταντίνος Μακρίδης, Νεκτάριος Αλεξάνδρου, Στάθης Αλωνεύτης, Γιώργος Εφραίμ, Δημήτρης Χριστοφή, Ανδρέας Μακρής, Γώργος Κολοκούδιας, Μάριος Αντωνιάδης, Γιώργος Μερκής, Βίνσεντ Λαμπάν, και Ντόσσα Τζούνιορ.
 
Σήμερα εξ’άλλου είναι η τρίτη και καταληκτική ημέρα για την 1η αγωνιστική της φάσης των προκριματικών του Euro 2016. Ιδιαίτερο ενδιαφέρον προκαλεί το ματς στο Ούλεβαλ Στάντιον του Όσλο ανάμεσα στη Νορβηγία και την Ιταλία. 
 
Αναλυτικά το σημερινό πρόγραμμα:

19:00 Καζακστάν – Λετονία 
19:00 Αζερμπαϊτζάν – Βουλγαρία
21:45 Τσεχία – Ολλανδία 
21:45 Ισλανδία – Τουρκία
21:45 Ανδόρα – Ουαλία
21:45 Βοσνία – Κύπρος
21:45 Κροατία – Μάλτα
21:45 Νορβηγία – Ιταλία

19:00 Καζακστάν – Λετονία 
19:00 Αζερμπαϊτζάν – Βουλγαρία
21:45 Τσεχία – Ολλανδία 
21:45 Ισλανδία – Τουρκία
21:45 Ανδόρα – Ουαλία
21:45 Βοσνία – Κύπρος
21:45 Κροατία – Μάλτα
21:45 Νορβηγία – Ιταλία

Σχετικά άρθρα