Θέλει το ΜΠΑΜ!

9 Σεπτεμβρίου 2014

Να πείσει ότι όλα όσα έλεγε από τον Μάιο για την οικονομική του δυνατότητα και την πρόθεσή του να βάλει όσα χρήματα χρειαστούν στην ομάδα για να... ανέβει τραίνο στη Football League θα επιδιώξει να επιβεβαιώσει άμεσα ο Γιώργος Γαλανός. Πως θα το καταφέρει αυτό; Καλύτερος τρόπος από μια ηχηρή μεταγραφή δεν υπάρχει. Να φέρει δηλαδή στην ομάδα ένα παίκτη όνομα που υπό διαφορετικές συνθήκες δεν υπήρχε περίπτωση να αγωνιστεί στη Γ΄ Εθνική.

Το όνομα που συζητήθηκε μεταξύ Καλαιτζίδη και Γαλανού είναι του Κοστίν Λαζάρ. Ο προπονητής του ΑΡΗ, μετά την αδυναμία να χρησιμοποιήσει τον Σανιά μέχρι τον Γενάρη, θέλει έναν έμπειρο αμυντικό μέσο και ο νέος υπεύθυνος του ποδοσφαιρικού τμήματος του υποσχέθηκε ότι θα κάνει την προσπάθεια. Βέβαια να πειστεί ο Λάζαρ που έχει προτάσεις από πολλές ομάδες να αγωνιστεί στη Γ΄Εθνική θα χρειαστεί να του γίνει μια οικονομική προσφορά τέτοια που δεν θα μπορεί να την αρνηθεί. 

Προ ημερών στην πρώτη κρούση είχε απαντήσει αρνητικά στην πρόταση για 80.000 ευρώ τον πρώτο χρόνο και 120.000 τον δεύτερο. Μένει να δούμε πόσο μπορεί να ανέβει ο Γαλανός για να τον ντύσει στα κίτρινα.

ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ