Εξετάζει Τροχόφκσι, ανοιχτό του Μπαρόνι

Μέχρι την Παρασκευή έχει δικαίωμα ο ΠΑΟΚ να ολοκληρώσει τις μεταγραφές του με ελεύθερους παίκτες και όπως προκύπτει από το ρεπορτάζ, έως την τελευταία στιγμή αναμένονται εξελίξεις. Σύμφωνα με όσα κυκλοφόρησαν από κύκλους του ΠΑΟΚ, εξετάζονται δύο περιπτώσεις παικτών.

Ο ένας είναι ο Γερμανός μέσος Πιοτρ Τροχόφκσι που αγωνίζεται στην Σεβίλλη. Ο Βρύζας ήρθε σε επαφή με τον παίκτη, όμως ενώ οι Ισπανοί υποστηρίζουν πως ο Γερμανός είναι ελεύθερος από την 1η Σεπτεμβρίου, ο ίδιος πρόσφατα δήλωσε πως παραμένει στην Σεβίλλη. Και επίσης είπε, πως εάν φύγει θα πρέπει να πάρει μια γενναία αποζημίωση. Το θέμα είναι ανοιχτό, εξετάζεται από τον ΠΑΟΚ και σύντομα (εντός του τριημέρου) θα υπάρχουν εξελίξεις.

Ακόμη ο ΠΑΟΚ δεν έχει εγκαταλείψει την περίπτωση του Κριστιάν Μπαρόνι. Ο Βραζιλιάνος μέσος που έμεινε ελεύθερος από την Φενέρμπαχτσέ, επεδίωξε μέσω του μάνατζερ του, να διαπιστώσει ποιες είναι οι προθέσεις του ΠΑΟΚ. Στην Τούμπα δείχνουν να εξετάζουν θετικά το θέμα, αρκεί ο Μπαρόνι να έρθει με τα χρήματα που του είχαν πει από την πρώτη στιγμή. Αναμένονται εξελίξεις και σε αυτό το «μέτωπο».

Σχετικά άρθρα