Σκάει "βόμβα" στη Σούπερ Λίγκα;

10 Σεπτεμβρίου 2014

Την περασμένη Πέμπτη το συμβούλιο της Σούπερ Λίγκα απέφυγε να πάρει θέση, να αποφασίσει τι τελικά θα κάνει με τις δυο ΠΑΕ, ΟΦΗ και Πανιωνίου, που παράτυπα και αντιδεοντολογικά προσέφυγαν στα πολιτικά δικαστήρια. Σύμφωνα με τον κανονισμό και οι δυο κινδυνεύουν με υποβιβασμό στην Β΄ Εθνική. Τέλος πάντων, το πράμα μαγειρεύεται και οριστική απόφαση θα παρθεί την προσεχή Πέμπτη.

Πώς έχει το θέμα; Πανιώνιος και ΟΦΗ ισχυρίζονται ότι σκοπό είχαν να ρυθμίσουν τα χρέη τους. Άλλο, όμως, είναι να καταφεύγει μια ΠΑΕ στα πολιτικά δικαστήρια για οικονομική διαφορά π.χ. με το ξενοδοχείο τάδε ή, με τον πουλμανατζή που μετέφερε την αποστολή της ομάδας. Κι άλλο όταν οφείλει χρήματα σε παίκτες, προπονητές, μάνατζερ, εφορία, ΙΚΑ.

Στο προηγούμενο συμβούλιο το κλίμα στη Σούπερ Λίγκα ήταν υπέρ του υποβιβασμού των δυο ΠΑΕ. Και εντύπωση προκάλεσε ότι ο πρόεδρος του Λεβαδειακού Κομπότης ζητούσε οπωσδήποτε εφαρμογή του Πειθαρχικού Κώδικα της ΕΠΟ, άρθρο 35, παράγραφος 2.

Τι πρόκειται να γίνει; Είπαμε. Τι θα αποφασίσει ο φούρνος. Και αφού η υπόθεση δεν έγινε πάσα στην ΕΠΟ, όπως είχε συμβεί για τον ίδιο λόγο στην περίπτωση του Άρεως, που κι αυτός είχε καταφύγει στα πολιτικά δικαστήρια, το φίδι από τη τρύπα θα το βγάλει έτσι ή, αλλοιώς, η διοργανώτρια του πρωταθλήματος. 

ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ