Βέλλιος: «Κίνητρο η παρουσία του Ρανιέρι»

Χαρμολύπη μέσα σε μόλις λίγα δευτερόλεπτα. Κάπως έτσι περιέγραψε ο Απόστολος Βέλλιος τη στιγμή που μαζί με τους συμπαίκτες του έμαθαν πως η Σουηδία τελικά νίκησε και η Ελλάδα αποκλείστηκε. Ο υψηλόσωμος επιθετικός της Λιρς πάντως τόνισε πως η παρουσία του Κλάουντιο Ρανιέρι στο γήπεδο ήταν μεγάλο κίνητρο για τους ποδοσφαιριστές που ήθελαν να δείξουν τον καλύτερό τους εαυτό. 

«Με τη λήξη του δικού μας παιχνιδιού ακούστηκε πως το παιχνίδι στη Σουηδία είχε λήξει, γι’ αυτό και πανηγυρίσαμε. Η προσγείωση βέβαια μόλις μάθαμε το τελικό σκορ εκεί, ήταν πολύ απότομη»

Η αποτίμηση του: «Είναι γλυκόπικρη η αίσθηση. Κάναμε αυτό που έπρεπε από την πλευρά μας, κερδίσαμε με δύο γκολ διαφορά. Τα υπόλοιπα, δεν μπορούσαμε να τα ελέγξουμε. Αποδείξαμε για ακόμη μια φορά πόσο καλή ομάδα έχουμε. Για μένα ήταν η καλύτερη στο γκρουπ με ποιότητα τέτοια που έπρεπε να κερδίσουμε όλα τα παιχνίδια. Αυτό όμως είναι το ποδόσφαιρο», τονίζει ο επιθετικός της Λιρς. 

Η παρουσία του Κλαούντιο Ρανιέρι υπογράμμισε πως έδωσε κίνητρο στους διεθνείς: «Μόνο και μόνο η παρουσία του κυρίου Ρανιέρι στο γήπεδο ήταν ένα τεράστιο κίνητρο για εμάς. Ηρθε και μετά το τέλος του παιχνιδιού στα αποδυτήρια για να μας μιλήσει, να μας δώσει συγχαρητήρια για την προσπάθεια και να μας ευχηθεί για τη συνέχεια. Για εμάς, είναι ότι καλύτερο αυτό. Ο στόχος μου, ο στόχος όλων μας πλέον άλλωστε είναι αυτός, η Εθνική». 

Σχετικά άρθρα