Ξεφτιλίζουν τον Ρονάλντο: Έκανε μπάχαλο τη βίλα της Γιάννας! (ΦΩΤΟ)

10 Σεπτεμβρίου 2014

Το γαλλικό κανάλι Μ6 επισκέφθηκε τη βίλα της Γιάννας Αγγελοπούλου στη Μύκονο, στην οποία έμεινε πρόσφατα ο Κριστιάνο Ρονάλντο και όπως αναφέερουν τα γαλλικά ΜΜΕ... «κατέστρεψε πολυτελή βίλα στην Ελλάδα».
Το συγκεκριμένο κανάλι έκανε ένα οδοιπορικό στη Μύκονο και μεταξύ άλλων δημοσιογράφοι επισκέφθηκαν και την Αγιο Λάζαρο όπου έμειναν ο Κριστιάνο Ρονάλντο με την Ιρίνα Σάικ.

Σύμφωνα με τους δημοσιογράφους της εκπομπής, για τις εικόνες που προβάλλονται από τη βίλα ευθύνεται ο Κριστιάνο Ρονάλντο, η σύντροφός του Ιρίνα Σάικ και οι καλεσμένοι τους. Στο βίντεο διακρίνονται καρέκλες πεταμένες στην πισίνα, λερωμένοι καναπέδες και ξαπλώστρες από ποτά και φαγητά, σπασμένα γυαλιά και το απόλυτο χάος στην κουζίνα.

Ο ποδοσφαιριστής, σύμφωνα με το ρεπορτάζ, δημιούργησε προβλήματα, αφού έπρεπε σε χρόνο-ρεκόρ να διορθωθούν όλα όσα είχε κάνει στη βίλα, προκειμένου αυτή να μεταμορφωθεί και πάλι στη μικρή γωνιά του παραδείσου για την οποία οι επόμενοι ενοικιαστές θα κατέβαλαν τουλάχιστον 30.000 ευρώ. Για την ιστορία, η βίλα είναι ιδιοκτησίας του ζεύγους Αγγελόπουλου.
Δείτε το βίντεο που ακολουθεί. Οι εικόνες από τη βίλα προβάλλονται μεταξύ 4.25' και 6.16'.

 

Xrimaonline.gr 


ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Πότε μια γυναικά κάνει απιστία;
Ποια είναι τα συναισθήματα που γεννά η...