Τρελό κράξιμο για Κλάους!

10 Σεπτεμβρίου 2014

Ο πρώην συμπαίκτης του Στέφανου Αθανασιάδη στον ΠΑΟΚ, Κώστας Σταφυλίδης, μίλησε για το «καυτό» θέμα της ανανέωσης του συμβολαίου του και πήρε ξεκάθαρη θέση!

 

Σε μία μεγάλη συνέντευξη του στον ραδιοφωνικό σταθμό «Libero107,4» ο... ξενιτημένος στην Φούλαμ από φέτος, Κώστας Σταφυλίδης, μίλησε για το θέμα της ανανέωσης του συμβολαίου του Στέφανου Αθανασιάδη με τον ΠΑΟΚ και πήρε ξεκάθαρη θέση.

Ο Έλληνας μπακ, μιλώντας και ως φίλαθλος του Δικεφάλου, χρησιμοποίησε το «α'' πληθυντικό» και αναρωτητήθηκε για ποιον λόγο η ομάδα ακόμα δεν έχει «κλειδώσει» τον Αθανασιάδη!

Ο Σταφυλίδης είπε συγκεκριμένα: "Δεν ξέρω τι να πω. Είμαι έξω από τα πράγματα. Το παρακολουθώ βέβαια το θέμα. Δεν μπορώ να καταλάβω πως ακόμα δεν έχουμε "κλειδώσει" τον Αθανασιάδη. Δεν ξέρω πως σκέφτονται οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ, δεν ξέρω βέβαια πως σκέφτεται και ο Στέφανος. Αν είναι όμως μόνο στο χέρι της ΠΑΕ, δεν μπορώ να καταλάβω γιατί δεν έχει ακόμα τελειώσει το θέμα".

Θυμίζουμε πως η υπόθεση Κλάους... τραβάει πλέον παραπάνω από 2 μήνες και παρότι στον ΠΑΟΚ εκτιμούν πως είναι κοντά στο τέλος, ακόμα δεν έχουν υπάρξει οριστικές εξελίξεις.

sportdog

ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ