«Έλα στο Μόναχο για διαπραγματεύσεις»

Ο χρόνος πιέζει αφόρητα τον ΠΑΟΚ να κάνει μια τουλάχιστον μεταγραφή για να ενισχυθεί η ομαδα. Αυριο Παρασκευή ολοκληρώνεται η διαδικασία για την αποκτηση ελευθερων παικτών. Επομένως, οι πιθανότητες του ΠΑΟΚ, όσο κυλουν τα λεπτά, όσο περνά η ώρα, περιορίζονται. Για αυτόν τον λόγο, σε μια προσπάθεια για να πετύχει έστω και την τελευταία στιγμή, μια καλή μεταγραφή, που προέχει για την ενίσχυση του, ο ΠΑΟΚ προτεινε στον Γερμανό μεσοεπιθετικό Πιότρ Τροχόφκσι να παραθέσει έγγραφα που να αποδεικνύουν ότι είναι ελευθερος από την Σεβίλλη. Και επιπλέον ο ΠΑΟΚ κατέθεσε πρόταση ώστε η συνάντηση των δύο πλευρών να γίνει στο Μόναχο της Γερμανίας ! Ναι, πολύ καλά διαβάσατε. Αυτή είναι η πρόταση του ΠΑΟΚ. Το ζητούμενο είναι εάν θα την αποδεχθεί ο Τροχόφκσι.

Ο Γερμανός, με πολωνικές ρίζες, μπορεί να βρίσκεται σε διαμάχη με τη Σεβίλλη, μπορεί να ταλαιπωρήθηκε με τραυματισμούς, μπορεί να μην έχει τη ροή αγώνων που είχε άλλες παλαιότερες σεζόν, παραμένει όμως ένα σπουδαίο όνομα για τα ελληνικά δεδομένα και σε ηλικία (είναι 30 ετών) που μπορεί και προλαβαίνει να ξαναβρεί τον εαυτό του.

Οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ εξέφρασαν το ενδιαφέρον τους, αλλά βασική και απαραίτητη προϋπόθεση να προχωρήσει η μεταγραφή, είναι να έχουν στα χέρια τους όλα τα δικαιολογητικά που πιστοποιούν ότι ο Τροχόφσκι είναι όντως ελεύθερος και δεν έχει καμία εκκρεμότητα με την ισπανική ομάδα. Εφόσον ενημερώσει πως υπάρχουν αυτά τα έγγραφα στην διάθεσή του ακόμη και σημερα δεν αποκλείεται να γίνει το περιβόητο ραντεβού στο Μόναχο για τον παίκτη.

Σχετικά άρθρα