Γλυκιά πάστα φλώρα για τον καφέ σας

<h4 class="title">Υλικά</h4>
<p><span lang="E"><em>Για 4-6 άτομα</em><br /><br /><span style="text-decoration: underline;">Για τη ζύμη</span><br />200 γραμμάρια βούτυρο</span><br /><span lang="E">100 γραμμάρια ζάχαρη άχνη</span><br /><span lang="E">1 αυγό</span><br /><span lang="E">300 γραμμάρια αλεύρι</span><br /><span lang="E">1 κουταλάκι του γλυκού μπέικιν</span> πάουντερ<br /><br /><span lang="E"><span style="text-decoration: underline;">Για τη γέμιση</span><br />200 γραμμάρια <a href="http://www.sidagi.gr/section/gluka/content/marmelada-kerasi" target="_blank"><strong>μαρμελάδα</strong></a></span><a href="http://www.sidagi.gr/section/gluka/content/marmelada-kerasi" target="_blank"><strong> κεράσι</strong></a> ή της επιλογής σας</p>
<p> </p>
<div> </div>
<h4 class="title">Εκτέλεση</h4>
<p><span lang="E"><span style="text-decoration: underline;">Για τη ζύμη</span><br />Βάζουμε όλα τα υλικά σε μια λεκάνη εκτός της μαρμελάδας και ζυμώνουμε είτε με τα χέρια είτε στο μίξερ με το φτερό.</span><br /><span lang="E">Μετά κρατάμε λίγο ζύμη για τα μπαστουνάκια που θα κάνουμε και την υπόλοιπη τη βάζουμε σε ένα βουτυρωμένο και αλευρωμένο ταψί και την απλώνουμε με τα δάχτυλα μας.</span><br /><br /><span lang="E"><span style="text-decoration: underline;">Για τη συναρμολόγηση ζύμης – γέμισης</span><br />Απλώνουμε τη μαρμελάδα από πάνω.</span><br /><span lang="E">Πλάθουμε τα μπαστουνάκια με τη ζύμη που έχουμε κρατήσει και τα τοποθετούμε από πάνω.</span><br /><br /><span lang="E">Ψήνουμε στους 170 βαθμούς για 45 λεπτά.</span><br /><br /><br /></p>
<p><br class="break" /><br class="break" /></p>
<h4 class="title">Απαιτούμενος χρόνος: 45 λεπτά</h4>

Σχετικά άρθρα