Η καθημερινή επιρροή της Σελήνης από 10/9 έως 12/9

11 Σεπτεμβρίου 2014

Μετά από την Πανσέληνο της ευαισθησίας και της αξιολόγησης, η Σελήνη περνάει ορμητικά στον Κριό σήμερα 10/9 στις 2.34 μετά τα μεσάνυχτα, για ένα διήμερο που όλα μοιάζουν ακατάστατα και χωρίς συνοχή.
Η μέρα αρχίζει με παρόρμηση και έντονη επιθυμία να ασχοληθούμε ψυχή τε και σώματι με οτιδήποτε θελήσουμε. Ωστόσο δεν θα είμαστε αποτελεσματικοί, λόγω του ότι ξοδεύουμε περισσότερα αποθέματα ενέργειας από όσα έχουμε.
Στις 8.32 το βράδυ το τετράγωνο με τον Πλούτωνα που επηρεάζει από αργά το μεσημέρι, δίνει τον έναυσμα για ένα αλλοπρόσαλλο βράδυ, που υποκινείται από έλλειψη συγκρότησης, αλλά από πλεόνασμα ενεργητικότητας.
Το τρίγωνο με τον Δία και η αντίθεση με τον Ερμή που ακολουθούν στις 10.22 και 10.25 το βράδυ, είναι όψεις πολύ υπαινικτικές για το τι μπορεί να επιφυλάσσει σε κάποιους το βράδυ αυτό.

Η ενέργειά μας ξεχειλίζει επιζητώντας διεξόδους, ενώ παράλληλα η σκέψη τρέχει σαν αστραπή. Το θέμα είναι πως τρέχει ανεξέλεγκτα με αποτέλεσμα πρώτα να μιλάμε και μετά να σκεφτόμαστε, ενώ θα πρέπει να είμαστε πολύ προσεκτικοί στις συναναστροφές μας.
Η παρεΐστικη και συντροφική διάθεσή μας μπορεί να μας φέρει σε επαφή με αγαπημένα πρόσωπα αλλά η υπερβολή θα έχει τον πρώτο λόγο.Διαβάστε περισσότερα εδώ: www.astrology.gr


ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ