Φαλκάο: «Θέλω την Πρέμιερ Λιγκ»

Στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ χθες (10/09) έκαναν το… κωμικό λάθος με το όνομα στην εμφάνιση του Φαλκάο, ωστόσο σήμερα ο Κολομβιανός μίλησε για τους στόχους της νέας σεζόν αλλά και τις φιλοδοξίες του στη Γιουνάιτεντ.

Για τον στόχο του: «Ο στόχος μου φέτος είναι να κερδίσω τον τίτλο. Είναι σημαντικό για μένα να βοηθήσω την ομάδα μου και την Κολομβία που προετοιμάζεται για το Κόπα Αμέρικα, αλλά και στο επόμενο Παγκόσμιο Κύπελλο».

Για το πρωτάθλημα Αγγλίας: «Η Πρέμιερ Λιγκ είναι το καλύτερο πρωτάθλημα στον κόσμο. Οι καλύτεροι παίκτες βρίσκονται και θα πρέπει να βελτιώνεσαι κάθε εβδομάδα κόντρα στους κορυφαίους. Αυτό είναι σημαντικό για μένα, θέλω να βελτιωθώ, να σκοράρω περισσότερα γκολ και να κερδίσω τρόπαια. Είναι μία μεγάλη ευκαιρία».

Για τον Λουίς Φαν Χάαλ: «Όλοι είδαμε στο Παγκόσμιο Κύπελλο ότι ο Φαν Χάαλ είναι ένας από τους κορυφαίους προπονητές στον κόσμο. Πιστεύω πως είναι ο τύπος του ανθρώπου που καταλαβαίνει τους παίκτες του κι εκτός ποδοσφαίρου. Αυτό είναι σημαντικό για κάθε ποδοσφαιριστή, αλλά και για την ομάδα ώστε να πετύχει».

Σχετικά άρθρα