«Σε ποιες γυναίκες αρέσουν τα… βρώμικα λόγια και τι πρέπει να λέω;»

Μού έχουν πει ότι το καλύτερο αφροδισιακό για μια γυναίκα είναι τα… βρώμικα λόγια την ώρα του σεξ αλλά τι πρέπει να λέω;

Ισχύει δηλαδή, ότι στη γυναίκα αρέσουν τα πρόστυχα λόγια; Δεν έχω ιδέα πώς πρέπει να χειρίζομαι το θέμα και δυσκολεύομαι να καταλάβω ποια γυναίκα θέλει αγριότητες και ποια όχι.

Στο ερώτημά σας απάντησε ο Ανδρολόγος Δρ. Ζήσης Παπαθανασίου

Στο σεξ συμμετέχουν και οι πέντε αισθήσεις. Σε όλες τις γυναίκες αρέσουν τα λόγια τρυφερότητας, αγάπης και ευαισθησίας. Μερικές έμπειρες γυναίκες προτιμούν τα πρόστυχα λόγια ή και κάποια επιθετικότητα.

Δεν υπάρχουν «συνταγές» για να σας βοηθήσουμε. Η εμπειρία είναι αυτή που θα σας βοηθήσει στο πώς θα φέρεστε στην κάθε γυναίκα. Είναι αλήθεια πως στην αρχή θα κάνετε λάθη και σε αυτά που θα πείτε και στις γυναίκες που θα τα πείτε καθώς μπορεί να μην τους αρέσουν.

Σκοπός είναι να ευχαριστηθείτε και οι δύο το σεξ

Ωστόσο, αυτό που ίσως να μπορείτε να κάνετε είναι να τη ρωτήσετε από την αρχή και να δείτε αν επιθυμεί κάτι τέτοιο. Επίσης, σημασία δεν έχει αν το επιθυμεί μόνο εκείνη αλλά και εσείς ώστε να μπορείτε να πείτε αυτά που «πρέπει» χωρίς να πιέζεστε.

Σκοπός είναι να ευχαριστηθείτε και οι δύο την ερωτική πράξη και να μην ακούτε μόνο συμβουλές άλλων. Αυτό που μπορείτε να κάνετε, είναι να δοκιμάσετε τι ταιριάζει σε εσάς και το ταίρι σας ώστε να είναι απολαυστικό και για τους δύο.

Δρ. Ζήσης Παπαθανασίου
Επίκουρος Καθηγητής Γυναικολογίας – Ανδρολόγος
Διευθυντής Ελληνικού Σεξολογικού Ινστιτούτου
www.sexmedic.gr

Διαβάστε σχετικά άρθρα:

«Με είδε η κόρη μου να κάνω σεξ! Αισθάνομαι πολλές ενοχές… Τι να της πω;»

Καιρός για δύο: Οι 5 καλύτερες στάσεις στο σεξ

Ποιο είναι το πιο συχνό ερώτημα που έχουν οι έφηβοι; Αφορά στο σεξ!

Σχετικά άρθρα