Σαλίνο: «Όλοι έτοιμοι, πρώτα ο ΟΦΗ»

Για τις αναμετρήσεις του Ολυμπιακού με τον ΟΦΗ και την Ατλέτικο Μαδρίτης μίλησε ο Λεάντρο Σαλίνο . Ο Βραζιλιάνος μπακ δήλωσε ότι όλοι στην ομάδα είναι πανέτοιμοι για τη σειρά αγώνων που ακολουθεί, ενώ τόνισε πως τόσο ο ίδιος όσο και οι συμπαίκτες του είναι σε κατάσταση πλήρους ετοιμότητας για να ανταποκριθούν στις προσδοκίες.
 
Η συνέτευξη του Σαλίνο στη NOVA:
 
– Η ομάδα από το Σάββατο είναι έτοιμη να μπει σε έναν κύκλο συνεχόμενων αγώνων σε Ελλάδα και Ευρώπη. Είναι έτοιμη να ανταποκριθεί σε αυτό το πρόγραμμα;
 
«Χωρίς καμία αμφιβολία είμαστε πανέτοιμοι, έχουμε προετοιμαστεί πολύ καλά, γνωρίζαμε πως θα έρθει αυτή η δύσκολη περίοδος με συνεχόμενα παιχνίδια και κάνουμε καλή προπόνηση για να είμαστε έτοιμοι γι αυτά τα ματς».
 
– Ο προπονητής σας ζητάει να συγκεντρώνεστε στην αμέσως επόμενη αγωνιστική σας υποχρέωση. Μετά τον ΟΦΗ ακολουθεί η αναμέτρηση με την Ατλέτικο Μαδρίτης για το Champions League. Πόσο δύσκολο είναι να παραμείνετε συγκεντρωμένοι στον αγώνα του Σαββάτου;
 
«Γνωρίζουμε όλοι πολύ καλά πως το πιο σημαντικό είναι να σκεφτούμε το παιχνίδι του Σαββάτου. Εκεί είναι η συγκέντρωση μας και μετά θα έχουμε χρόνο για να σκεφτούμε την αναμέτρηση με την Ατλέτικο Μαδρίτης».
 
– Τι γνωρίζεις για τον ΟΦΗ, τον επόμενο αντίπαλο σας, στον πάγκο του οποίου κάθεται ο Γκατούζο .
 
«Γνωρίζω πολύ καλά τον Γκατούζο ως παίκτη και όπως δείχνει είναι και ένας πολύ καλός προπονητής. Γνωρίζουμε πως το παιχνίδι δεν θα είναι εύκολο, αλλά παίζουμε στην έδρα μας και θα έχουμε στο πλευρό μας τους φιλάθλους μας. Βασιζόμαστε πολύ στη βοήθεια τους και πρέπει να παίξουμε καλά για να ξεπεράσουμε αυτό το εμπόδιο».
 
– Στο δυναμικό του Ολυμπιακού έγιναν αλλαγές με στόχο να υπάρχουν δύο ισάξιες επιλογές για κάθε θέση. Αυτός ο ανταγωνισμός θεωρείς πως θα βοηθήσει την ομάδα;
 
«Ναι είναι αλήθεια πως το ίδιο ήθελε ο Ολυμπιακός, το ίδιο και ο προπονητής, να υπάρχουν δηλαδή τουλάχιστον δύο παίκτες για κάθε θέση. Γνωρίζουμε καλά πως ήρθαν πολλά καινούργια πρόσωπα στην ομάδα, αλλά και πέρσι που ήρθα εγώ ήμασταν πολλά καινούργια πρόσωπα. Είναι καλό να υπάρχουν ποδοσφαιριστές με εμπειρία, ποδοσφαιριστές νέοι, με ταλέντο, με διάφορα προσόντα. Να υπάρχει δηλαδή κόσμος να μπορεί να προσφέρει γιατί αυτό είναι το καλύτερο για την ομάδα».
 
– Ο ίδιος στη δεύτερη του σεζόν στην ομάδα αισθάνεται ότι μπορεί να προσφέρει περισσότερα; 
 
«Φυσικά. Νοιώθω πανέτοιμος να προσφέρω και αυτή τη χρονιά και ποιος ξέρει, μπορεί για ακόμα πιο πέρα…».

Σχετικά άρθρα