Διακοπή στο φιλικό Τρίκαλα – Πιτέστι!

Ο αγώνας προετοιμασίας μεταξύ των Τρικάλων και της ρουμανικής Πιτέστι δεν ολοκληρώθηκε ποτέ.
Με 3’ και 22’’ να απομένουν για την λήξη της συνάντησης, που έγινε στην θεσσαλική πόλη, και ενώ η Πιτέστι είχε προβάδισμα τεσσάρων πόντων (80-76) δημιουργήθηκε αναστάτωση μετά από έντονο διαπληκτισμό ανάμεσα στον Δεληγιάννη και τον Μιλόσεβιτς. Ο Δεληγιάννης ήταν έξαλλος υποστηρίζοντας ότι ο Μαυροβούνιος της Πιτέστι τον έβρισε. Οι Ρουμάνοι μετά το επεισόδιο αποφάσισαν να αποχωρήσουν από το παρκέ με απόφαση του ευτραφούς προέδρου τους ο οποίος καθ’ όλη την διάρκεια του αγώνα έβριζε απο τον πάγκο τους διαιτητές!
Συμπεράσματα πάντως βγήκαν. Αν και με μόνο ψηλό τον Δεληγιάννη (ο Πάνος είναι τραυματίας, ο Κάτζι κάθισε τυπικά στον πάγκο) και χωρίς τον Τρέισι που τραυματίστηκε νωρίς τα Τρίκαλα έδειξαν θετικά στοιχεία στο παρκέ παίζοντας γρήγορο μπάσκετ.
Πολύ καλός ο Δεληγιάννης με 20 πόντους και δεινός μπομπέρ ο Τσούπκοβιτς που σημείωσε πέντε τρίποντα. Ίνγκραμ και Μπόουι έδειξαν ότι θέλουν λίγο χρόνο ακόμη ενώ από τους Έλληνες Σπανός, Νικολόπουλος και Βαρυτιμιάδης έδειξαν καλά στοιχεία.
Τα δεκάλεπτα: 25-25, 49-53, 65-68, 76-80.
ΤΡΙΚΑΛΑ BC ARIES (Φλεβαράκης): Ίνγκραμ 10 (2), Νικολόπουλος 8 (2), Τρέισι, Μπόουι 6 (2), Τσούπκοβιτς 16 (5), Σπανός 9 (1), Καμαριώτης, Δεληγιάννης 20, Ματαλών 1, Βαρυτιμιάδης 6
ΠΙΤΕΣΤΙ (Σαπέρα): Ρος 6, Ορμπέανου 6 (2), Στανέσκου, Σούταλο 21 (2), Μιλόσεβιτς 13, Νεγκούτ 3 (1), Κόβατς 8 (2), Φρασένιουκ 12 (1), Πίλσεβιτς 2, Φάμπερ 9, Τσίροφ.

Σχετικά άρθρα