Τώρα θα έπαιζε!

Κι επειδή στη μπάλα ποτέ δεν μπορείς να ξέρεις τι θα ξημερώσει, ο τραυματισμός του Μποτία και η πιθανότητα να μην προλάβει να είναι έτοιμος για το παιχνίδι με την Ατλέτικο φέρνει στο μυαλό την απλή σκέψη ότι ο Αβραάμ Παπαδόπουλος θα ήταν σίγουρα βασικός στην πρεμιέρα του Τσάμπιονς Λιγκ το βράδυ της Τρίτης αντί να δει το ματς από μια τηλεόραση στην Τραπεζούντα. 
 
Ο Μίτσελ σίγουρα θα ήθελε να είχε τώρα την επιλογή του έμπειρου αμυντικού, για τον οποίο υποστηρίζει τη στατιστική άποψη ότι τον είχε χρησιμοποιήσει πάρα πολύ στην περσινή σεζόν εν αντιθέσει με την εκτίμηση του ίδιου του παίκτη πως αδικήθηκε από τον Ισπανό προπονητή διότι δεν τον εμπιστεύτηκε στα μεγάλα παιχνίδια και τον έβαζε μόνο στα πιο εύκολα. Κι ο Αβραάμ σίγουρα θα προτιμούσε να ήταν στη «μάχη» της Τρίτης παρών, στη γιορτή του Τσάμπιονς Λιγκ, κι όχι τόσο μακριά…
 
Για να καταλήξουμε ξανά στο συμπέρασμα ότι έγιναν λάθος χειρισμοί κι από τις δύο πλευρές στη συγκεκριμένη υπόθεση, διότι είναι βέβαιο ότι τόσο ο προπονητής όσο και ο παίκτης θα ήθελαν κατά βάθος αυτή τη στιγμή να ήταν μαζί στον Ολυμπιακό! Ο Αβραάμ βιάστηκε να πάρει την απόφαση να αποχωρήσει κι ο Μίτσελ δεν φρόντισε να πείσει τον ποδοσφαιριστή ότι κρίνεται απαραίτητος και θα είχε χρόνο συμμετοχής και εμπιστοσύνη. 
 
Το ζητούμενο τώρα για τον Ολυμπιακό δεν είναι φυσικά η αναζήτηση «ευθυνών» για το θέμα Μίτσελ-Παπαδόπουλου, αλλά η καλύτερη δυνατή επιλογή για τον παρτενέρ του Αμπιντάλ στο καθοριστικό παιχνίδι απέναντι στην πρωταθλήτρια Ισπανίας και φιναλίστ του περσινού Τσάμπιονς Λιγκ. 
 
Κι αν δεν μπορέσει τελικά να είναι απολύτως έτοιμος για να αγωνιστεί ο Αλμπέρτο Μποτία, μπορεί όλη αυτή η συγκυρία να πλάσει ένα όμορφο ποδοσφαιρικό σενάριο με πρωταγωνιστή τον Τάσο Αυλωνίτη. Που από δανεικός στον Πανιώνιο, βρέθηκε την τελευταία στιγμή στο ρόστερ του Ολυμπιακού, μπορεί να είναι στην ενδεκάδα για το Τσάμπιονς Λιγκ και να κερδίσει μέσω αυτής της συμμετοχής την ευκαιρία της ποδοσφαιρικής ζωής του. 
 
Διότι, όπως είπαμε, στη μπάλα ποτέ δεν μπορείς να ξέρεις τι θα ξημερώσει…

Σχετικά άρθρα