Σήμερα - Αλέκα Κανελλίδου στο Δημοτικό Θέατρο Ηλιούπολης

12 Σεπτεμβρίου 2014

Η Αλέκα Κανελλίδου, έχοντας σαν βασικό όπλο την υπέροχη φωνή της, που αγκαλιάζει μια ευρεία περιοχή ακουσμάτων, δίνει με την μοναδική της ερμηνεία μια νέα πνοή στο παλιό της ρεπερτόριο, στις μεγάλες της επιτυχίες και στα τραγούδια που της έδωσαν μια περίοπτη θέση στην καρδιά του κόσμου, τόσο μιας παλαιότερης γενιάς όσο και των νέων που την γνώρισαν μέσα από πετυχημένες διασκευές.
Η σπουδαία αυτή τραγουδίστρια έχει ήδη κάνει ένα εντυπωσιακό соmе bасk μέσα από τις πετυχημένες περυσινές εμφανίσεις της στο Наlf Nоtе Jаzz Сlub. Αυτή τη φορά όμως οι εντυπώσεις διευρύνονται μέσα από ένα μουσικό ταξίδι στο όνειρο, με τραγούδια με τα οποία έγραψε ιστορία, με συνθέσεις που άφησαν εποχή αλλά και με κομμάτια που ίσως αδικήθηκαν λίγο.
Έτσι, στις συναυλίες της θα ακούσουμε όλα τα πανέμορφα τραγούδια που της έγραψαν συνθέτες όπως ο Γιώργος Χατζηνάσιος, ο Μάριος Τόκας, ο Σπύρος Βλασσόπουλος, η Νινή Ζαχά, ο Αλέξης Παπαδημητρίου αλλά και άλλοι, όπως ο Λαυρέντης Μαχαιρίτσας πιο πρόσφατα. Επίσης, θα ακουστούν και τραγούδια από συνθέτες όπως ο Μάνος Χατζιδάκις και ο Μίκης Θεοδωράκης, ενώ στο πρόγραμμα εντάσσονται και κλασικές δημιουργίες ή τραγούδια ξενόγλωσσα που η ερμηνεία της Αλέκας τους έχει δώσει άλλη υπόσταση, όπως το "Кilling Ме Sоftly".

Κυριακή 14 Σεπτεμβρίου 2014
Ώρα έναρξης 21:00
Τιμές εισιτηρίων:
Γενική είσοδος 15€ -
Φοιτητικό – Ανέργων 10€

Προπώληση:
11876 – 210 9213310 - www.viva.gr – www.halfnote.gr
& στα καταστήματα: Рubliс, Παπασωτηρίου, Sеvеn Sроts, Iаnоs

 


ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ