Ζώδια και σεξ: Βάλε περισσότερη περιπέτεια στο κρεβάτι σου!

12 Σεπτεμβρίου 2014

Ρώτησε οποιαδήποτε γυναίκα τι είναι αυτό που ψάχνει σε έναν σύντροφο και μάλλον θα σου αραδιάσει καμιά δεκαριά must χαρακτηριστικά που έχει στη λίστα της. Αλλά υπάρχει ένα που είναι σχεδόν σε κάθε λίστα ενός άντρα: να είσαι τολμηρή και περιπετειώδης! Και δεν μιλάω μόνο για την εξερεύνηση βουνοκορφών (αν ναι, ένα κορίτσι που το κάνει αυτό είναι πολύ cool, κατά τη γνώμη μου) αλλά για το σεξ. Ίσως να είναι πιο άγριο, ίσως να δοκιμάσουν εξωτικά φαγητά πάνω στο σώμα του, να πιαστούν σε ακατάλληλη στάση σε υπαίθριο χώρο ή να αποφασίσουν να δοκιμάσουν πρωκτικό σεξ. 

Δεν χρειάζεται να βάλεις τον εαυτό σου κατ' ανάγκη στο δρόμο της περιπέτειας, για να αποδείξεις ότι έχεις μια τολμηρή φύση. Το κόλπο είναι να του δείξεις ότι είσαι ανοιχτή σε νέες εμπειρίες και να βγεις έξω από τη ζώνη άνεσής σου.

Λοιπόν, ποιο είναι το σημαντικό μέρος της όλης αυτής ιδέας του άρθρου: Οι άνδρες έχουν μια εξελικτική επιθυμία για πολλαπλές συντρόφους. Αλλά μια γυναίκα που είναι τολμηρή, μπορεί να εκπληρώσει την ανάγκη του, κάνοντάς τον να αισθάνεται σαν να είναι με... πολλές. Εάν θέλεις να μπεις στο παιχνίδι να δοκιμάσεις νέα πράγματα στο κρεβάτι που προτείνει το ζώδιό σου, τότε μπορείς να προσφέρεις την ποικιλία που και αυτός ποθεί.

 Διαβάστε περισσότερα εδώ: www.astrology.gr


ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ