Κίνδυνος τιμωρίας για Κεκλεισμένων των θυρών !!!

12 Σεπτεμβρίου 2014

Έως τη Δευτέρα θα έχει γίνει γνωστή η ποινή που θα επιβάλει στη Μάλμε η UEFA. Να σημειωθεί πως οι οπαδοί της είχαν ανάψει πάρα πολλά βεγγαλικά στους εντός έδρας αγώνες με τη Σπάρτα Πράγας και τη Σάλτσμπουργκ και οι Σουηδοί εκφράζουν την ανησυχία τους πως θα τιμωρηθούν με μια αγωνιστική κεκλεισμένων των θυρών.

Να σημειωθεί πως το πρώτο εντός έδρας παιχνίδι στο Champions League, είναι αυτό με τον Ολυμπιακό την 1η Οκτωβρίου. Σύμφωνα λοιπόν με αυτά που γράφει η ιστοσελίδα expressen.se, έως τη Δευτέρα θα έχει γίνει γνωστή η απόφαση της UEFA και σε περίπτωση που δεν της επιβληθεί κάποιο πρόστιμο, τότε ενδέχεται να τιμωρηθεί η έδρα της με μια αγωνιστική κεκλεισμένων των θυρών.

Βέβαια, οι Σουηδοί δεν πρόκειται να παρατήσουν την υπόθεση, καθώς μάλλον θα ασκήσουν έφεση εφόσον η απόφαση είναι καταδικαστική, με παράγοντα της ομάδας να τονίζει. «Έχουμε ετοιμαστεί για διάφορες περιπτώσεις, άρα μπορούμε να κινηθούμε αμέσως, όποια απόφαση και να γίνει γνωστή και να ξεκινήσουμε τις όποιες διαδικασίες. Θα πρέπει να είμαστε έτοιμοι να αρχίσουμε γρήγορα», ήταν τα λόγια του παράγοντα της Μάλμε, Νίκλας Κάρλνεν.

gavros

ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ