Σε ένα μήνα η απόφαση !!!

12 Σεπτεμβρίου 2014

Η απόφαση της μεξικάνικης ομοσπονδίας για την υπόθεση Πουλίδο αναμένεται να ανακοινωθεί σε περίπου ένα μήνα με τον πρόεδρο της Τίγκρες να καλεί τον νεαρό φορ να επιστρέψει στον σύλλογο.

 
 

Το σίριαλ σχετικά με το που θα συνεχίσει την καριέρα του, ο Άλαν Πουλίδο καλά κρατεί με τον πρόεδρο της Τίγκρες να τονίζει πως περιμένει τον 23χρονο άσο να επιστρέψει στις αγωνιστικές υποχρεώσεις της ομάδας του.

 
 
 

"Παρουσιάσαμε στην ομοσπονδία 33 έγγραφα που αποδεικνύουν πως έχουμε δίκιο, ενώ από την πλευρά του Άλαν δεν υπάρχει κάποια απόδειξη σε όσα ισχυρίζεται.

Κανονικά η ομοσπονδία χρειάζεται τέσσερις με έξι εβδομάδες προτού λάβει οριστική απόφαση. Ο Άλαν επέλεξε να μην ακολουθήσει το μονοπάτι της επιτυχία αν και είμαι βέβαιος πως ξεκινούσα μαζί μας στη σεζόν θα ήτεν μέλος της εθνικής Μεξικό", τόνισε ο "ισχυρός άνδρας" της Τίγκρες για να προσθέσει:

"Υπάρχει χρόνος για να δεχθεί να επιστρέψει και να διορθώσει το λάθος του. Έχουμε την διάθεση να κουβεντιάσουμε μαζί του και να λάβουμε αποφάσεις που θα ικανοποιούν και τις δύο πλευρές.

Θέλω να παίξει και να δείξει στον κόσμο τις δυνατότητες του. Να μην χαθεί".   

sport24

ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Friedrich Nietzsche
Η Σκέψη της ημέρας
Friedrich Nietzsche