Αθώα η ΑΕΚ, πρόστιμο σε Άρη

Η Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΟ απάλλαξε την ΑΕΚ για πειθαρχικές παραβάσεις στο φιλικό με τη Ρόμα όταν οπαδοί της είχαν εισβάλει στον αγωνιστικό χώρο. Αντίθετα, χρηματικό πρόστιμο επιβλήθηκε στις ΠΑΕ Άρης και Δόξα Δράμας για τους αγώνες Κυπέλλου, οι οποίες κατακυρώθηκαν υπέρ του Απόλλωνα Καλαμαριάς και της Ζακύνθου.

Αναλυτικά:

Κατά την τελευταία της συνεδρίαση, η Πειθαρχική Επιτροπή της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας έλαβε τις εξής αποφάσεις.

1. Απαλλάσσει την ΠΑΕ ΑΕΚ για τις πειθαρχικές παραβάσεις που αναφέρονται στο σκεπτικό (φιλικός αγώνας ΑΕΚ-Ρόμα στις 23/8).

2. Κατακυρώνει τον ποδοσφαιρικό αγώνα για την 1η αγωνιστική φάση του Κυπέλλου Ελλάδος Επαγγελματικών Ομάδων, της 30ης Αυγούστου 2014, μεταξύ των ομάδων ΠΑΕ Γ.Σ ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ-ΑΠΣ ΖΑΚΥΝΘΟΣ ΠΑΕ υπέρ της ομάδας ΑΠΣ ΖΑΚΥΝΘΟΣ ΠΑΕ με τέρματα τρία έναντι μηδενός (3-0). Επιβάλλει σε βάρος της ομάδας ΠΑΕ ΓΣ ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ χρηματική ποινή τριών χιλιάδων (3.000) ευρώ.

3. Κατακυρώνει τον ποδοσφαιρικό αγώνα για την 1η αγωνιστική φάση του Κυπέλλου Ελλάδος Επαγγελματικών Ομάδων, της 29ης Αυγούστου 2014, μεταξύ των ομάδων ΠΑΕ ΑΠΟΛΛΩΝ 1926-ΠΑΕ ΑΡΗΣ υπέρ της ΠΑΕ ΑΠΟΛΛΩΝ 1926 με τέρματα τρία έναντι μηδενός (3-0). Επιβάλλει σε βάρος της ομάδας ΠΑΕ ΑΡΗΣ χρηματική ποινή τριών χιλιάδων (3.000) ευρώ.

Σχετικά άρθρα