Πήρε και Σακόν η Ερμιονίδα

Μια ακόμα σπουδαία μεταγραφή έκανε η Ένωση Ερμιονίδας, μετά την απόκτηση του Ακίμ Σουλειμάν Όμο, η ομάδα της Αργολίδας ενέταξε στο δυναμικό της τον Σαντιάγκο Σακόν. Πρόκειται για ακόμα μία σημαντική μεταγραφή στην επίθεση των νεοφώτιστων στην Football League και έτσι η Ένωση Ερμιονίδας ολοκλήρωσε δυναμικά την ενίσχυσή της.

Το νέο απόκτημα της ομάδας είναι 22 ετών και κατάγεται από την Αργεντινή και αγωνιζόταν στην Ουρακάν. Ο παίκτης διαθέτει ιταλικό διαβατήριο και θα παίξει ως κοινοτικός. Την Παρασκευή ο Σαντιάγκο Σακόν βρέθηκε στα γραφεία της Ένωσης Ερμιονίδας και υπέγραψε το νέο του συμβόλαιο, έχοντας δίπλα του τον πρόεδρο της ομάδας Ιωσήφ Μερτύρη.

Η ανακοίνωση της Ένωσης Ερμιονίδας αναφέρει:
«Η Α.Ε ΕΡΜΙΟΝΙΔΑΣ Π.Α.Ε, ανακοινώνει την απόκτηση του Αργεντίνου με ιταλικό διαβατήριο ποδοσφαιριστή Santiago Chacon από την Huracan. Ο γεννημένος την 30/05/1992 ποδοσφαιριστής αγωνίζεται πίσω από τον επιθετικό και στην αριστερή πλευρά. Υπέγραψε σήμερα το πρωί στα γραφεία της ομάδας το συμβόλαιο του, παρουσία του προέδρου της Π.Α.Ε., Ιωσήφ Μερτύρη».

Σχετικά άρθρα