Οι δηλώσεις των Ανέστη και Ντούνη (Video)

Δείτε τι δήλωσαν Ανέστης και Ντούνης μετά τη νίκη της ΑΕΚ στην Άμφισσα

Οι δηλώσεις του Μάρκου Ντούνη

«Ουσιαστικά είχαμε τελειώσει την πρόκριση, είχαμε σκορ ασφαλείας, ήεθαμε εδώ παίξαμε σοβαρά και περιμένουμε με ανυπομονησία την κλήρωση στους ομίλους».

Για το πόσο θετικό είναι που η ΑΕΚ μαθαίνει να κερδίζει: «Οι νίκες φέρνουν χαρά και σιγά σιγά πρέπει να είμαστε έτοιμοι για το πρωτάθλημα».

Για τις πολλές χαμένες ευκαιρίες: «Το πιο σημαντικό είναι ότι δημιουργούμε ευκαιρίες ακι σιγά σιγά τα γκολ θα έρχονται πιο συχνά απ ότι περιμένουμε».


Οι δηλώσεις του Γιάννη Ανέστη

 «Είμαστε ευχαριστημένοι για τις δύο νίκες στα δύο παιχνίδια, πήραμε την πρόκριση. Οι νίκες προήλθαν από δύο πολύ καλές εμφαν΄σιεις.Έχουμε μία εβδομάδα να περοετοιμαστούμε για το πρωτάθλημα και πριν απο αυτό έχουμε τουςομίλους του Κυπέλλου. Εκεί θα δούμε την κλήρωση και θα δούμε ότι κάνουμε σε κάθε παιχνίδι, θα παλέψουμε για τη νίκη».

Για το αν έπαιξε ρόλο το σκορ του πρώτου αγώνα στην προσπάθεια: «Ουσιαστικά είχαμε προκριθεί από το πρώτο παιχνίδι, αλλά ποδόσφαιρο είναι όλα γίνονται. Ήρθαμε εδώ για να νικήσουμε πάλι, πάιξαμε καλό ποδόσφαιρο και κερδίσαμε. Αυτό κρατάμε».

Για την μικρή πίεση του Φωκικού και τις πολλές χαμένες ευκαιρίες: «Είναι πολύ καλό που κάνουμε ευκαιρίες, θα δουλέψουμε ακόμα περισσότερο σε αυτόν τον τομέα και θα πάμε καλύτερα».


Σχετικά άρθρα