Δίλημμα με Πράνιτς

Ένα σοβαρό προβληματισμό για την 11άδα που σκοπεύει να παρατάξει κόντρα στην Καλλονή στο κυριακάτικο παιχνίδι έχει ο Γιάννης Αναστασίου. Ο προπονητής του Παναθηναϊκού δεν έχει καταλήξει εάν θα χρησιμοποιήσει τον Ντάνιελ Πράνιτς αλλά και σε ποια θέση θα τον βάλει εφόσον αποφασίσει να τον έχει στην ενδεκάδα.

Οι δοκιμές στην προπόνηση ήταν δύο. Μία με και μια χωρίς τον Πράνιτς, με τον Αμπντούλ Ατζαγκούν να παίζει στη θέση του. Ο Κροάτης χρησιμοποιήθηκε σε ρόλο επιτελικού χαφ, κάτι διαφορετικό σε σχέση με όσα τον έχουμε δει έως τώρα. Παρά ταύτα δεν μπορεί να αποκλειστεί η συνύπαρξη των Πράνιτς, Ατζαγκούν. Σε αυτή την περίπτωση εκτός ενδεκάδας θα μείνει ο Ουασίμ Μπούι, ο οποίος ήταν μέσα σε όλες τις δοκιμές. Εάν ισχύσει αυτό, ο Πράνιτς θα παίξει ως αριστερό εσωτερικό χαφ μπροστά από τον Μέντες .

Αυτοί που δείχνουν σίγουροι είναι οι Κοτσόλης, Μπούρμπος, Νάνο, Σίλντενφελντ, Κουτρουμπής, Μέντες, Ζέκα, Πέτριτς, Κλωναρίδης. Κοινώς ο Αναστασίου αφήνει εκτός όλους τους διεθνείς με την Ελπίδων (Καρέλης, Λαγός, Τριανταφυλλόπουλος) οι οποίοι έδωσαν δύο παιχνίδια σε διάστημα δέκα ημερών.

Ο Αναστασίου δεν υπολογίζει τον ανέτοιμο Μπερίσα (θα πάρει χρόνο συμμετοχής στην ομάδα Νέων), τους τραυματίες Ρισβάνη, Σπυρόπουλο και φυσικά τον Μπεργκ .

Σχετικά άρθρα