Απίστευτο: Ζούσε με νεκρά παιδιά σε σπίτι - χωματερή!

13 Σεπτεμβρίου 2014

Μια γυναίκα 31 ετών από τη Μασαχουσέτη τέθηκε υπό κράτηση καθώς αστυνομικοί βρήκαν τα λείψανα τριών βρεφών μέσα σε ένα σπίτι-χωματερή, γεμάτο με αρουραίους.

Τα λείψανα του ενός βρέφους βρέθηκαν στο βάθος μιας ντουλάπας, σε ένα δωμάτιο του σπιτιού στην πόλη Όξμπριτζ, περίπου 60 χιλιόμετρα νοτιοδυτικά της Βοστόνης. Οι αστυνομικοί βρήκαν άλλους δύο σκελετούς και θεωρούν ότι ανήκαν σε νεογέννητα όταν ερεύνησαν διεξοδικά το σπίτι.

Σύμφωνα με την εφημερίδα Boston Herald, πριν από δύο εβδομάδες οι κοινωνικές υπηρεσίες της πόλης είχαν απομακρύνει από το σπίτι αυτό τέσσερα παιδιά ηλικίας από 6 μηνών μέχρι 13 ετών. Το σπίτι ήταν σε άθλια κατάσταση, σύμφωνα με την εφημερίδα αυτή και με ρεπορτάζ άλλων μέσων ενημέρωσης.

Η Έρικα Μάρεϊ, που πιστεύεται ότι είναι η μητέρα και των επτά παιδιών —των τριών νεκρών βρεφών και των τεσσάρων που ζούσαν μαζί της— προφυλακίστηκε και αντιμετωπίζει πολλές κατηγορίες για έκθεση ανηλίκων σε κίνδυνο.

Όπως αναφέρει το ΑΠΕ-ΜΠΕ, οι αστυνομικοί υποχρεώθηκαν να φορέσουν στολές για προστασία από επικίνδυνα υλικά κατά την έρευνα που πραγματοποίησαν στον χώρο. Το σπίτι, που βρίσκεται σε μια ήσυχη γειτονιά του Όξμπριτζ, σε πολύ μικρή απόσταση από το αστυνομικό τμήμα, ήταν γεμάτο με ζωύφια και μύγες ενώ υπήρχαν παντού πεταμένες βρόμικες πάνες που έφταναν σε ύψος το μισό μέτρο. Σημειώνεται ότι μέσα στο σπίτι βρέθηκαν επίσης και οι σκελετοί πολλών ζώων.Πηγή φωτογραφίας: Boston Herald  www.enikos.gr


ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ