Τον ήθελε ο Αναστασίου - Δεν του τον αγόρασαν!

13 Σεπτεμβρίου 2014

Ο ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΤΟΥ Παναθηναϊκού ήθελε έναν ακόμα παίκτη στο φετινό ρόστερ, αλλά...

 

Οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού έχουν ξεκινήσει μία πολύ δύσκολη δουλειά τα τελευταία δύο χρόνια, προσπαθώντας να δώσουν προοπτική στον σύλλογο.

Έχοντας ξεκαθαρίσει από την πρώτη στιγμή ότι θα στηριχτούν, κυρίως, στις ακαδημίες του συλλόγου, προκειμένου να αναδείξουν δικά τους παιδιά στην 11άδα. Και, όπου δεν υπάρχει λύση από τις ακαδημίες, θα κάνουν μία μεταγραφή.

Με τον Γιάννη Αναστασίου να είναι υπέρμαχος αυτής της λογικής και τη συνεργασία να προχωράει σε άριστο επίπεδο. Όπως έμαθε ο σκύλος, όμως, υπήρχε φέτος το καλοκαίρι ένας ποδοσφαιριστής που ήθελε ο Αναστασίου στην ομάδα, αλλά δεν αποκτήθηκε.

Αυτό που έμαθε ο σκύλος, είναι πως ο συγκεκριμένος παίκτης προέρχεται από το ολλανδικό πρωτάθλημα. Εκεί τον είδε και τον ξεχώρισε ο Έλληνας τεχνικός. Δημιουργικός χάφαρος, με τεχνική και ταχύτητα, ξεχώριζε για την ικανότητά του στο ένας εναντίον ενός. 

Ο Αναστασίου τον ζήτησε, οι "πράσινοι" εξέτασαν περισσότερο την περίπτωσή του (πόσα χρήματα λαμβάνει, διάρκεια συμβολαίου κ.λπ.), αλλά... δεν πρόλαβαν! Γιατί; Πρόλαβε και τον αγόρασε άλλη ομάδα, μεγαλύτερου πρωταθλήματος!

Με αποτέλεσμα να μείνει ο Αναστασίου με το παράπονο...

sportdog

ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Εξαρτήσεις: Ποια σημάδια προδίδουν τη χρήση κοκαΐνης;
Η κοκαΐνη είναι μία λευκή, κρυσταλλική,...
Πότε μια γυναικά κάνει απιστία;
Ποια είναι τα συναισθήματα που γεννά η...