Ματσάρα και 2-2 στο «Εμιρέιτς» (videos)

Παιχνίδι με «πλούσιο» θέαμα είχαμε στο «Εμιρέιτς» ανάμεσα στην Άρσεναλ και την Μάντσεστερ Σίτι, με τις δυο ομάδες να αναδεικνύονται τελικά ισόπαλες 2-2, στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής της Πρέμιερ Λιγκ. Στο δεύτερο μέρος το ματς ήταν εντυπωσιακό, με τους «πολίτες» να ισοφαρίζουν στο 83’, ενώ είχαν και δυο δοκάρια για να πάρουν τη νίκη… Οι «κανονιέρηδες»-είχαν δοκάρι στο πρώτο μέρος-είναι αήττητοι και σημείωσαν την τρίτη σερί ισοπαλία (1-3-0), ενώ οι πρωταθλητές δεν νίκησαν για δεύτερο παιχνίδι (2-1-1), αφού είχε προηγηθεί η ήττα εντός (0-1) από την Στόουκ…

Οι «κανονιέρηδες» στην αρχή πατούσαν καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο και είχαν δοκάρι με τον Γουέλμπεκ στο πρώτο τέταρτο. Στη συνέχεια η Σίτι ισορρόπησε και κατάφερε να προηγηθεί στο 28’ με κοντινή προβολή του Αγκουέρο! Το 0-1 ήταν το αποτέλεσμα του πρώτου ημιχρόνου…
Η Άρσεναλ ισοφάρισε στο 63’ με πολύ ωραίο πλασέ του Γουίλσιρ από πλάγια. Η γηπεδούχος συνέχισε να πιέζει και κατάφερε να προηγηθεί στο 74’, με τον Σάντσες να σκοράρει με εντυπωσιακό σουτ στην κίνηση. Οι «πολίτες» ισοφάρισαν στο 83’ με εντυπωσιακή κεφαλιά από τον Ντεμικέλις. Με… ώθηση από την ισοφάριση η Σίτι προσπάθησε για να φτάσει στο νικητήριο γκολ, αλλά προσπάθειες των Κολάροφ και Ντζέκο σταμάτησαν στο δοκάρι.
Οι συνθέσεις
ΑΡΣΕΝΑΛ: Σέζνι, Κοσιελνί, Μερτεσάκερ, Ντεμπισί (81’ Τσέιμπερς), Μονρεάλ, Γουίλσιρ, Φλαμινί, Σάντσες, Οζίλ, Ράμσεϊ, Γουέλμπεκ (88’ Τσάμπερλεϊν).
ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ: Χαρτ, Ντεμικέλι, Κλισί, Κομπανί, Ζαμπαλέτα, Σίλβα, Φερναντίνιο (77’ Κολάροφ), Λάμπαρντ (46’ Νασρί), Μίλνερ, Χέσους Νάβας, Αγκουέρο (67’ Σίλβα).

Σχετικά άρθρα