Θα έχει μπόρα για όλους στο "Καραϊσκάκη

14 Σεπτεμβρίου 2014

Μάλιστα αν στη θέση του Λόρια, αγωνιζόταν άλλος, ο δείκτης του σκορ, θα μπορούσε να έχει ανέβει άνετα, σε αριθμό άνω των πέντε τερμάτων, μιας και ο Γεωργιανός, ειδικά στα σουτ του Κασάμι ή στην κεφαλιά και το σουτ του Τσόρι.

Ο Κασάμι ήταν και πάλι όλα τα λεφτά για τον Ολυμπιακό, αφού ήταν αυτός που έτρεχε και οργάνωνε το παιχνίδι. Πολύ θετικός ήταν ο Τζίμι Ντουρμάζ που με χορευτικές ενέργειες και τις ντρίπλες που έκανε στο παιχνίδι αυτό και ορισμένες πολύ καλές συνεργασίες, αλλά και το γκολ που πέτυχε, θεωρώ πως κατέθεσε τα διαπιστευτήρια του, για το τι είναι ικανός να κάνει και πόσο μπορεί να βοηθήσει. Όσο για τον Αμπιντάλ, αυτός ήταν «βράχος» στην άμυνα και καθάρισε όποτε χρειάστηκε τις αντίπαλες επιθέσεις. Νομίζω πάντως πως ο Ολυμπιακός ήταν πολύ ανώτερος και απέδειξε σε ένα ακόμα ματς, όπως όποτε πιάνει τέτοια απόδοση, έστω και για ένα ημίχρονο στο «Καραϊσκάκη», θα τελειώνει τα παιχνίδια με συνοπτικές διαδικασίες.

Πλέον ο Θρύλος έχει μπροστά του τον αγώνα της Τρίτης με την Ατλέτικο. Οι «ροχιμπλάνκος» έρχονται από μια τεράστια νίκη μέσα στην έδρα της «συμπολίτισσας» και σίγουρα αυτό αποδεικνύει πως και φέτος αυτή η ομάδα, θα είναι άκρως ανταγωνιστική για το Πρωτάθλημα στην Ισπανία, παρά τις όποιες αλλαγές στο ρόστερ της. Κι επίσης αποδεικνύει πόσο δύσκολο θα είναι το έργο του Θρύλου την Τρίτη, αλλά ο καλός Ολυμπιακός, δεν έχει να φοβάται κανέναν.

Πηγή: sport-fm.gr 

ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ