Γλύκος: «Να ξεκινήσουμε με θετικό αποτέλεσμα»

Ο Παναγιώτης Γλύκος μετά το τέλος του αγώνα με τη Νίκη Βόλου έκανε δηλώσεις αναφερόμενος στο παιχνίδι, στον Αθανασιάδη αλλά και στο ματς της Πέμπτης κόντρα στη Ντινάμο Μινσκ.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

Για το χθεσινό παιχνίδι με τη Νίκη Βόλου:

«Ξέραμε ότι δεν θα είναι εύκολο ματς αν και η Νίκη Βόλου είχε δύο άτυχα αποτελέσματα. Με τέτοιες ομάδες μπορείς να την πατήσεις, αλλά εμείς δείξαμε δημιουργικότητα και μπορέσαμε να πάρουμε τη νίκη καθώς μας βοήθησε και το γρήγορο γκολ στο δεύτερο μέρος. Η διαφορά με το πρώτο ματς είναι ότι κάναμε τις ευκαιρίες γκολ τώρα. Όσο περνάει ο καιρός η ομάδα δένει περισσότερο και βγάζει καλύτερο ποδόσφαιρο».

Για το ότι αγωνίστηκε στον Ολυμπιακό Βόλου, στον “εχθρό” της Νίκης:

«Δεν παίζει κάποιο λόγο που έπαιζα στον Ολυμπιακό Βόλου. Είμαι Βολιώτης και χαίρομαι που υπάρχει μία ομάδα στην πρώτη κατηγορία και εύχομαι να ανέβει και ο Ολυμπιακός Βόλου».

Για την παραμονή του Αθανασιάδη μέχρι το 2018:

«Με τον Κλάους έχω μια ιδιαίτερη σχέση, τον έβλεπα πως ήταν πιεσμένος. Το καλό είναι ότι για τα επόμενα χρόνια θα είναι εδώ και αυτό είναι πολύ θετικό».

Για το παιχνίδι της Πέμπτης με την Ντιναμό Μινσκ:

«Είναι ένα ευρωπαϊκό ματς, θα είναι πολύ διαφορετικό και πρέπει να προσαρμοστούμε στις ανάγκες αυτού του αγώνα και θέλουμε να ξεκινήσουμε με ένα θετικό αποτέλεσμα».

Σχετικά άρθρα