Ιβάνοβιτς: «Στους μεγαλύτερους όλων των εποχών ο Γκάλης»

Ο προπονητής του Παναθηναϊκού, Ντούσκο Ιβάνοβιτς, έχει βρεθεί αρκετές φορές αντιμέτωπος με τον Νίκο Γκάλη στις επικές μάχες του Άρη με την Γιουγκοπλάστικα. 

Ο Ιβάνοβιτς, φιλοξενείται στην ιστοσελίδα του Άρη και μιλάει για το τουρνουά “Nick Galis Cup” αλλά και για τον ίδιο τον θρύλο του Ελληνικού μπάσκετ. Άρης, Παναθηναϊκός, ΤΣΣΚΑ Μόσχας και Μπάνβιτ θα συμμετάσχουν στο τουρνουά που θα διεξαχθεί στις 20 και 21 Σεπτεμβρίου.

«Ο Νίκος Γκάλης είναι ένας από τους μεγαλύτερους αθλητές που εμφανίστηκαν στα γήπεδα» είπε αρχικά ο Ντούσκο Ιβάνοβιτς. «Όσοι τον έχουμε ζήσει στην περίοδο που αγωνιζόταν, μπορούμε να το βεβαιώσουμε αυτό. Οπότε είναι μεγάλη η χαρά μας που θα αγωνιστούμε σ’ ένα τουρνουά το οποίο φέρει την ονομασία και γίνεται προς τιμήν του μεγάλου Νίκου Γκάλη».

Για το τουρνουά: «Σε ό,τι αφορά στο αγωνιστικό κομμάτι, είναι ένα τουρνουά υψηλού επιπέδου που ασφαλώς θα μας βοηθήσει στην συνέχεια της προετοιμασίας μας. Η παρουσία ομάδων όπως η ΤΣΣΚΑ, η Μπάνβιτ και ο διοργανωτής ΑΡΗΣ, φανερώνει τη δυναμική και το υψηλό επίπεδο της συγκεκριμένης διοργάνωσης».

Σχετικά άρθρα