Πρωινό με χαμηλές θερμίδες!

<div class="Section1">
<p class="Heading10"><span style="font-size: small;">Για πολλά χρόνια, επικρατούσε η άποψη ότι το πρωινό είναι το πιο σημαντικό γεύμα της ημέρας, εγώ όμως, όπως και πολλοί άλλοι που κάνουν τη δίαιτα 5:2, ανακάλυψα ότι στην πραγματικότητα δεν το χρειάζομαι. </span></p>
<p class="Bodytext20"><span style="font-size: small;">Ωστόσο, αν δεν μπορείτε να ξεκινήσετε τη μέρα σας χωρίς αυτό (και στην εκπομπή «Horizon» του BBC, ο δρ Μόσλι τρώει πρωινό και βραδινό), υπάρχουν πολλές επιλογές για εσάς.</span></p>
<p class="Heading30"><span style="font-size: small;"><strong>Επιλογές έτοιμου πρωινού</strong></span></p>
<p class="Bodytext20"><span style="font-size: small;">Με τις επιλογές έτοιμου πρωινού, θα πρέπει να γίνετε ειδήμων στις ετικέτες τροφίμων, αφού πολλά δημητριακά έχουν υψηλή περιεκτικότητα σε ζάχαρη και θα μπορούσαν να εκτροχιά- σουν τη δίαιτά σας.</span></p>
<p class="Heading30"><span style="font-size: small;"><strong>Δημητριακά</strong></span></p>
<p class="Bodytext20"><span style="font-size: small;">Πολλοί αποφεύγουν τις συσκευασίες δημητριακών με γλυκαντικές ουσίες, λόγω της αυξομείωσης του σακχάρου του αίματος που ανέφερα στην εισαγωγή αυτής της ενότητας του βιβλίου. Επίσης, οι μερίδες αποδεικνύονται πολύ μικροσκο- πικές όταν τις μετρήσετε. Τα All Bran ή κάποια μούσλι με χα-</span></p>
</div>
<p> </p>
<p class="Bodytext20"><span style="font-size: small;">μηλή περιεκτικότητα σε ζάχαρη, όπως αυτά της γνωστής εταιρείας Alpen, είναι πιθανώς καλύτερη επιλογή. Οδηγίες για το πώς να αναλύσετε τα συστατικά για να βρείτε τα δημητριακά με χαμηλό γλυκαιμικό δείκτη παρέχονται στο bit/ly/QPcolf.</span></p>
<p class="Heading20"><span style="font-size: small;"><strong>Μπάρες δημητριακών</strong></span></p>
<p class="Bodytext20"><span style="font-size: small;">Διαφημίζονται ως υγιεινή εναλλακτική των συνηθισμένων δημητριακών, αλλά έχουν λίγο πολύ τα ίδια μειονεκτήματα. Οι περισσότερες μπάρες διατίθενται σε μερίδες των 100 θερμίδων περίπου, όμως είναι τόσο γλυκές που σε λιγότερο από μία ώρα θα λαχταράτε άλλη μία. Μια αξιολόγηση στις μπάρες δημητριακών που διεξήγαγε το Which στη Μεγάλη Βρετανία κα- τέδειξε ότι μία μπάρα περιείχε σχεδόν το αντίστοιχο 4 κουτα- λιών ζάχαρης.</span></p>
<p class="Bodytext20"><span style="font-size: small;"> </span></p>
<p class="Heading20"><span style="font-size: small;"><strong>Πόριτζ/χυλός βρόμης</strong></span></p>
<p class="Bodytext20"><span style="font-size: small;">Οι διατροφολόγοι συχνά συνιστούν τη βρόμη ως ένα καλό δημητριακά για πρωινό, επειδή ελευθερώνει αργά την ενέργεια στο σώμα. Για τον έλεγχο των μερίδων, αρκετοί προτιμούν τις συσκευασίες με καταμετρημένες μερίδες. Φτιάξτε καλύτερα τον χυλό με νερό για να έχετε λιγότερες θερμίδες, αλλά αν δε σας αρέσει έτσι, χρησιμοποιήστε ημιαποβουτυρωμένο γάλα ώστε να περιορίσετε τις θερμίδες κάτω από τις 200.</span></p>
<p class="Bodytext20"><span style="font-size: small;"> </span></p>
<p class="Heading20"><span style="font-size: small;"><strong>Smoothies (πουρές φρούτων)</strong></span></p>
<p class="Bodytext20"><span style="font-size: small;">Τα smoothies φρούτων μπορεί να φαίνονται δελεαστικά για ένα γρήγορο γεύμα εκτός σπιτιού, δεν είναι όμως ιδανικά, για τους λόγους που αναφέραμε παραπάνω. Τα φρούτα μπορεί να αναστατώσουν το σάκχαρο στο αίμα και να σας κάνουν να πεινάσετε πολύ γρήγορα. Αν όμως περιέχουν γιαούρτι, βρόμη και άλλα συστατικά αργής πέψης μπορεί να αποτελέσουν καλύτερη επιλογή.</span></p>
<p class="Bodytext20"><span style="font-size: small;">Συμβουλευτείτε την καταμέτρηση θερμίδων αλλά και την καταμέτρηση σακχάρων/υδατανθράκων στην ετικέτα. Όσο μικρότερη τιμή, τόσο το καλύτερο.</span></p>
<p class="Heading30"><span style="font-size: small;"><strong>Γιαούρτι</strong></span></p>
<p class="Bodytext20"><span style="font-size: small;">Υπάρχουν τόσες ποικιλίες γιαουρτιών, που είναι αδύνατο να γενικεύσουμε αν είναι καλή επιλογή ή όχι. Η ετικέτα θα σας δώσει μια ιδέα. Ομως, σε γενικές γραμμές, είναι καλύτερο να αγοράσετε ένα φυσικό γιαούρτι χαμηλών θερμίδων, χαμηλών υδατανθράκων και να προσθέσετε λίγους ξηρούς καρπούς ή σπόρους (και πάλι αφού τους μετρήσετε προσεχτικά), ώστε να σας κρατήσει χορτάτους για περισσότερη ώρα. Μια πολύ καλή λύση είναι οι ηλιόσποροι ή οι κολοκυθόσποροι μαζί με μερικά φρέσκα μύρτιλα ή σμέουρα.</span></p>
<p class="Heading20"><span style="font-size: small;">Σπιτικό πρωινό</span></p>
<p class="Heading30"><span style="font-size: small;">Μια φέτα ψωμί με…</span></p>
<p class="Bodytext20"><span style="font-size: small;">Ποιος μπορεί να αντισταθεί σε μια φέτα ψωμί; Για μένα, το ψωμί είναι όπως το ναρκωτικό για τους ναρκομανείς, γι’ αυτό μπορεί να αποτελέσει ριψοκίνδυνη επιλογή για ημέρα νηστείας. Αν όμως μπορείτε να περιοριστείτε σε μία ή δύο φέτες χωρίς βούτυρο, μπορεί να κάνει το πρωινό σας πιο ευχάριστο. Τα παρακάτω είναι μόνο για άλειμμα, ενώ έχω χρήσιμο-</span></p>
<p class="Bodytext20"><span style="font-size: small;">ποιήσει μια σειρά από διαφορετικές μάρκες – τα περισσότερα σούπερ μάρκετ θα έχουν παρόμοια προϊόντα:</span></p>
<div align="center">
<table border="0" cellspacing="0" cellpadding="0">
<tbody>
<tr>
<td width="214">
<p class="Bodytext20"><span style="font-size: small;">Τροφή</span></p>
</td>
<td width="71">
<p class="Bodytext20" align="right"><span style="font-size: small;">θερμίδεε</span></p>
</td>
</tr>
<tr>
<td width="214">
<p class="Bodytext20"><span style="font-size: small;">Μέτριο αυγό ηοσέ</span></p>
</td>
<td width="71">
<p class="Bodytext20" align="right"><span style="font-size: small;">75-85</span></p>
</td>
</tr>
<tr>
<td width="214">
<p class="Bodytext20"><span style="font-size: small;">Ψητά φασόλια Heinz Snap Pot 200 γρ.</span></p>
</td>
<td width="71">
<p class="Bodytext20" align="right"><span style="font-size: small;">144</span></p>
</td>
</tr>
<tr>
<td width="214">
<p class="Bodytext20"><span style="font-size: small;">Φασόλια – Heinz Home Style (τύπου Chipotle BBQ) Vi κούπα</span></p>
</td>
<td width="71">
<p class="Bodytext20" align="right"><span style="font-size: small;">130</span></p>
</td>
</tr>
<tr>
<td width="214">
<p class="Bodytext20"><span style="font-size: small;">Φιστικοβούτυρο Sunpat Crunchy -1 κ.σ. (5 γρ.)</span></p>
</td>
<td width="71">
<p class="Bodytext20" align="right"><span style="font-size: small;">30</span></p>
</td>
</tr>
<tr>
<td width="214">
<p class="Bodytext20"><span style="font-size: small;">Φιστικοβούτυρο φυσικό κρεμώδεε Skippy</span></p>
</td>
<td width="71">
<p class="Bodytext20" align="right"><span style="font-size: small;">31</span></p>
</td>
</tr>
<tr>
<td width="214">
<p class="Bodytext20"><span style="font-size: small;">Φιλαδέλφεια -1/3 λιγότερα λιπαρά (από το κρεμώδεε τυρί) με σχοινόηρασο και κρεμμύδι 1 κ.σ. (15 γρ.)</span></p>
</td>
<td width="71">
<p class="Bodytext20" align="right"><span style="font-size: small;">35</span></p>
</td>
</tr>
<tr>
<td width="214">
<p class="Bodytext20"><span style="font-size: small;">Φιλαδέλφεια έξτρα light κρεμώδεε τυρί (10 γρ.)</span></p>
</td>
<td width="71">
<p class="Bodytext20" align="right"><span style="font-size: small;">11</span></p>
</td>
</tr>
<tr>
<td width="214">
<p class="Bodytext20"><span style="font-size: small;">Φιλαδέλφεια με γάλα Cadbury Dairy (10 γρ.)</span></p>
</td>
<td width="71">
<p class="Bodytext20" align="right"><span style="font-size: small;">30</span></p>
</td>
</tr>
<tr>
<td width="214">
<p class="Bodytext20"><span style="font-size: small;">Φέτα ζαμπόν βραστό</span></p>
</td>
<td width="71">
<p class="Bodytext20" align="right"><span style="font-size: small;">80</span></p>
</td>
</tr>
<tr>
<td width="214">
<p class="Bodytext20"><span style="font-size: small;">Φέτα ζαμπόν ψητό με μέλι Teeco</span></p>
</td>
<td width="71">
<p class="Bodytext20" align="right"><span style="font-size: small;">24</span></p>
</td>
</tr>
<tr>
<td width="214">
<p class="Bodytext20"><span style="font-size: small;">Φέτεε τυρί Kraft Singlea American</span></p>
</td>
<td width="71">
<p class="Bodytext20" align="right"><span style="font-size: small;">60</span></p>
</td>
</tr>
<tr>
<td width="214">
<p class="Bodytext20"><span style="font-size: small;">Φέτα τυρί Teeco Reduced Flat (25 γρ.)</span></p>
</td>
<td width="71">
<p class="Bodytext20" align="right"><span style="font-size: small;">75</span></p>
</td>
</tr>
</tbody>
</table>
</div>
<div>
<table style="width: 285px;" cellspacing="0" cellpadding="0" align="center">
<tbody>
<tr>
<td valign="top">
<p><span style="font-size: small;"> </span></p>
</td>
</tr>
</tbody>
</table>
</div>
<p> </p>
<p><span style="font-size: small;"> </span></p>
<p class="Heading30"><span style="font-size: small;"><strong>Ένα αυγό πριν φύγετε για τη δουλειά;</strong></span></p>
<p class="Bodytext20"><span style="font-size: small;">Τα αυγά είναι πλούσια σε πρωτεΐνες αλλά και πολύ χορταστικά, ειδικά για πρωινό, γι’ αυτό αξίζει τον κόπο να τα συμπερι- λάβετε στη διατροφή σας.</span></p>
<p class="Bodytext20"><span style="font-size: small;">Οι τρόποι μαγειρέματος με τις λιγότερες θερμίδες είναι πο- σέ ή βραστά, αλλά μπορείτε επίσης να τα τηγανίσετε χρησιμοποιώντας αγοραστό λάδι σε σπρέι, το οποίο συνήθως έχει 1 θερμίδα ανά ψεκασμό. Δεν είναι τόσο γευστικό όσο το βούτυρο, αλλά ούτε και τόσο θερμιδογόνο.</span></p>
<p class="Heading20"><span style="font-size: small;"><strong>&gt; Βασική συνταγή για αυγά σκραμηλ: 155 θερμίδες</strong></span></p>
<ul>
<li><span style="font-size: small;">Πάρτε δύο αυγά (των 50 γρ. που έχουν περίπου 70 θερμίδεε το καθένα), σπάστε τα σε ένα μπολ, προσθέστε 2 κουτ. σού- παε (30 ml: 15 θερμίδες) ημιαποβουτυρωμένο γάλα.</span></li>
<li><span style="font-size: small;">Χτυπήστε τα καλά με ένα πιρούνι μέχρι να ομογενοποιηθούν τα ασπράδια και οι κρόκοι. Προσθέστε αλάτι και πιπέρι.</span></li>
<li><span style="font-size: small;">Ψεκάστε ένα μικρό αντικολλητικό τηγάνι με σπρέι λαδιού χαμηλών θερμίδων και ζεστάνετε σε χαμηλή/μέτρια θερμοκρασία: Όσο πιο αργά τα μαγειρέψετε, τόσο λιγότερο μαστι- χωτά θα γίνουν.</span></li>
<li><span style="font-size: small;">Προσθέστε το μείγμα αυγών και μαγειρέψτε για ένα λεπτό, χωρίε να ανακατέψετε. Κατόπιν αρχίστε να ανακατεύετε κυκλικά το μείγμα με ένα κουτάλι ή μια σπάτουλα, μέχρι να αρχίσει να δένει, αναλόγωε πώε προτιμάτε τα αυγά σαε. Μα- γειρέψτε καλά τα αυγά αν είστε έγκυοε ή σε ανοσοκαταστο- λή. Μην ξεχνάτε, το μείγμα θα συνεχίσει να ψήνεται όσο παραμένει στο ζεστό τηγάνι, γΐ αυτό σερβίρετε αμέσωε.</span></li>
</ul>
<p class="Bodytext20"><span style="font-size: small;">Συμπληρωματικά υλικά:</span></p>
<ul>
<li><span style="font-size: small;">Ψιλοκομμένα, φρέσκα βότανα</span></li>
<li><span style="font-size: small;">Νιφάδεε τσίλι</span></li>
<li><span style="font-size: small;">Μανιτάρια, προτηγανισμένα με ψεκασμό λαδιού</span></li>
<li><span style="font-size: small;">Ψιλοκομμένο ζαμπόν ή καπνιστόε σολομόε, μια μικρή ποσότητα αρκεί.</span></li>
</ul>
<p class="Bodytext20"><span style="font-size: small;">Πρόταση σερβιρίσματος: Αντί να τα σερβίρετε πάνω σε ψω μί, χρησιμοποιήστε το σπρέι λαδιού για να τηγανίσετε μεγά λα μανιτάρια πορτομπέλο για 4-5 λεπτά (στον μισό χρόνο γυ ρίστε τα και από την άλλη πλευρά) και σερβίρετε τα αυγά πά νω στα μανιτάρια.</span></p>
<p class="Bodytext20"><span style="font-size: small;">Οι ομελέτες είναι επίσης υπέροχες, μεταξύ άλλων, γιατί μου φαίνονται πιο πλήρες φαγητό χωρίς την προσθήκη των θερμίδων του ψωμιού.</span></p>
<p class="Heading20"><span style="font-size: small;">&gt; Βασική συνταγή για ομελέτα: 140 θερμίδεε</span></p>
<ul>
<li><span style="font-size: small;">Σπάστε δύο αυγά μεσαίου μεγέθουε των 50 γρ. (70 θερμίδεε το καθένα) σε ένα μπολ και χτυπήστε τα καλά μέχρι να ομο- γενοποιηθούν. Προσθέστε αλάτι και πιπέρι.</span></li>
<li><span style="font-size: small;">Χρησιμοποιήστε ένα μικρό αντικολλητικό τηγάνι ή μια ομε- λετιέρα και σπρέι λαδιού χαμηλών θερμίδων και βάλτε το σκεύοε στην εστία μέχρι να ζεσταθεί, αλλά χωρίε να κάψει: θεωρητικά, θα πρέπει να μπορείτε να το ακουμπήσετε με το πίσω μέροε του χεριού σαε, ωστόσο σαε συμβουλεύω να μην το κάνετε!!!</span></li>
<li><span style="font-size: small;">Προσθέστε τα αυγά και κουνήστε το μείγμα, έτσι ώστε να έρθει σε επαφή με το τηγάνι όλο το ωμό μείγμα αυγών, για 1 -2 λεπτά.</span></li>
<li><span style="font-size: small;">Κατόπιν, γείρετε το τηγάνι και αφήστε την ομελέτα να κυλήσει npos την άλλη πλευρά του τηγανιού, χρησιμοποιήστε τη σπάτουλα για να σηκώσετε το ένα τρίτο ms ομελέταε και να το αναδιπλώσετε. Κάντε το ίδιο και για την άλλη πλευρά, έτσι ώστε να τυλιχτεί η ομελέτα σε σχήμα πούρου.</span></li>
<li><span style="font-size: small;">Και πάλι μπορείτε να προσθέσετε και άλλα υλικά, είτε στο κέντρο ms ομελέταε όταν έχει μερικώε μαγειρευτεί, αλλά προτού την αναδιπλώσετε, είτε στο βασικό μείγμα.</span></li>
</ul>
<p class="Heading30"><span style="font-size: small;"><strong>Σπιτικό πόριτζ / χυλός βρόμης</strong></span></p>
<p class="Bodytext20"><span style="font-size: small;">Υπάρχουν πολλές μάρκες στην αγορά, οπότε διαλέξτε όποια σας αρέσει: Εμένα μου αρέσει πολύ η βρόμη Flavahan’s Irish Porridge Oats, γιατί είναι τόσο κρεμώδης και νόστιμη ακόμα κι αν φτιαχτεί μόνο με νερό.</span></p>
<p class="Bodytext20"><span style="font-size: small;">Οι διάφορες μάρκες χυλού βρόμης αναγράφουν πάνω στη συσκευασία τους οδηγίες παρασκευής για φούρνο μικροκυμάτων ή για εστία. Μία μερίδα 40 γρ. Flavahan’s με 240 ml αποβουτυρωμένο γάλα έχει 237 θερμίδες.</span></p>
<div>
<table style="width: 285px;" cellspacing="0" cellpadding="0" align="center">
<tbody>
<tr>
<td valign="top">
<p class="Tablecaption0"><span style="font-size: small;">Τι μπορείτε να προσθέσετε στο πόριτζ/χυλό βρόμης</span></p>
<div align="center">
<table border="0" cellspacing="0" cellpadding="0">
<tbody>
<tr>
<td valign="bottom" width="214">
<p class="Bodytext20"><span style="font-size: small;">Τροφή</span></p>
</td>
<td valign="bottom" width="71">
<p class="Bodytext20" align="right"><span style="font-size: small;">θερμίδεε</span></p>
</td>
</tr>
<tr>
<td width="214">
<p class="Bodytext20"><span style="font-size: small;">1 κουχ. γλυκού μέλι</span></p>
</td>
<td width="71">
<p class="Bodytext20" align="right"><span style="font-size: small;">20</span></p>
</td>
</tr>
<tr>
<td width="214">
<p class="Bodytext20"><span style="font-size: small;">1 κουχ. γλυκού ηλιόσηοροι (5 γρ.)</span></p>
</td>
<td width="71">
<p class="Bodytext20" align="right"><span style="font-size: small;">30</span></p>
</td>
</tr>
<tr>
<td width="214">
<p class="Bodytext20"><span style="font-size: small;">1 κουχ. γλυκού σχαφίδεε (5 γρ.)</span></p>
</td>
<td width="71">
<p class="Bodytext20" align="right"><span style="font-size: small;">15</span></p>
</td>
</tr>
<tr>
<td width="214">
<p class="Bodytext20"><span style="font-size: small;">Ζι πολύ μικρό μήλο χριμμένο (περίπου 50 γρ.)</span></p>
</td>
<td width="71">
<p class="Bodytext20" align="right"><span style="font-size: small;">27</span></p>
</td>
</tr>
<tr>
<td width="214">
<p class="Bodytext20"><span style="font-size: small;">Σμέουρα – 20 καρποί (καχεψυγμένα: προσθέσχε χα σχην ωμή βρόμη απευθείαε από χην καχάψυξη, πριν χη μαγειρέψεχε, όχαν δεν υπάρχουν φρέσκα)</span></p>
</td>
<td width="71">
<p class="Bodytext20" align="right"><span style="font-size: small;">20</span></p>
<p class="Bodytext20" align="right"><span style="font-size: small;">(1 θερμίδα οκαρπόε!)</span></p>
</td>
</tr>
<tr>
<td width="214">
<p class="Bodytext20"><span style="font-size: small;">Μύρχιλα: 50 καρποί</span></p>
</td>
<td width="71">
<p class="Bodytext20" align="right"><span style="font-size: small;">39</span></p>
</td>
</tr>
<tr>
<td width="214">
<p class="Bodytext20"><span style="font-size: small;">1 κουχ. σούπαε (15 γρ.) γιαούρχι χαμηλών λιπαρών</span></p>
</td>
<td width="71">
<p class="Bodytext20" align="right"><span style="font-size: small;">Δείχε χην εχικέχα!</span></p>
</td>
</tr>
<tr>
<td width="214">
<p class="Bodytext20"><span style="font-size: small;">Σκόνη κακάο 1 κουχ. γλυκού</span></p>
</td>
<td width="71">
<p class="Bodytext20" align="right"><span style="font-size: small;">18</span></p>
</td>
</tr>
<tr>
<td width="214">
<p class="Bodytext20"><span style="font-size: small;">1 κουχ. γλυκού κανέλα σε σκόνη</span></p>
<p class="Bodytext20"><span style="font-size: small;">(μία κουχαλιά μπορεί να είναι υπερβολική</span></p>
<p class="Bodytext20"><span style="font-size: small;">ποσόχηχα!)</span></p>
</td>
<td width="71">
<p class="Bodytext20" align="right"><span style="font-size: small;">6</span></p>
</td>
</tr>
</tbody>
</table>
</div>
</td>
</tr>
</tbody>
</table>
</div>
<p> </p>
<div>
<table style="width: 285px;" cellspacing="0" cellpadding="0" align="center">
<tbody>
<tr>
<td valign="top">
<p><span style="font-size: small;"> </span></p>
</td>
</tr>
</tbody>
</table>
</div>
<p> </p>
<p><span style="font-size: small;"> </span></p>
<p class="Heading30"><span style="font-size: small;"><strong>Σπιτικό μουσλι Bircher</strong></span></p>
<p class="Bodytext20"><span style="font-size: small;">Εμένα έτσι μου αρέσει η βρόμη. Το ανακάλυψα στις διακοπές, στον πολυτελή μπουφέ του ξενοδοχείου, και είναι χορταστι</span></p>
<p class="Bodytext20"><span style="font-size: small;">κό και υγιεινό. Επίσης, είναι πανεύκολο και πολύ πιο νόστιμο απ’ όσο φαντάζεστε. Το μόνο πρόβλημα είναι ότι βγάζει μια πολύ μικρή μερίδα σε μπολ, όμως, όπως είπαμε, αυτές τις λι- λιπούτειες μερίδες θα τις συνηθίσετε.</span></p>
<p class="Heading20"><span style="font-size: small;">&gt;► Βασική συνταγή για μούσλι Bircher: 168 Θερμίδε5</span></p>
<p class="Bodytext20"><span style="font-size: small;">Πρόκειται για μια μικρή αλλά πολύ χορταστική μερίδα…</span></p>
<p class="Bodytext20"><span style="font-size: small;">25 γρ. βρόμη (97 θερμίδεε)</span></p>
<p class="Bodytext20"><span style="font-size: small;">25 ml ημιαηοβουιυρωμένο γάλα (12 θερμίδεε) ή χυμό μύλου (11 θερμίδεε) συν 1 κουτ. του γλυκού (5 γρ.) σταφίδεε (15 θερμίδεε).</span></p>
<p class="Bodytext20"><span style="font-size: small;">Ανακατέψτε τα υλικά και βάλτε τα σε ένα μπολ ή σε πλαστικό δοχείο στο ψυγείο για όλη τη νύχτα, σκεπασμένα.</span></p>
<p class="Bodytext20"><span style="font-size: small;">Το πρωί, αν το μείγμα είναι λίγο στεγνό, προσθέστε λίγο παραπάνω υγρό. Τρίψτε μισό μικρό μήλο από πάνω (28 θερμίδεε), ανακατέψτε και προσθέστε 2 κουτ. τηε σούπαε (30 ml) φυσικό γιαούρτι χαμηλών λιπαρών (17 θερμίδεε), συν οποιοδήποτε από τα υλικά που προτείνονται παραπάνω για πόριτζ (οι καρποί φρούτων είναι εξαιρετικοί).</span></p>
<p class="Bodytext20"><span style="font-size: small;">Πάρτε το μαζί σας στη δουλειά σε ένα πλαστικό δοχείο!</span></p>
<p class="Bodytext20"><span style="font-size: small;"> </span></p>
<p class="Bodytext20"><span style="font-size: small;">Πηγή: Η δίαιτα των 2 ημερών – Κέιτ Χάρισον</span></p>
<p class="Bodytext20"><span style="font-size: small;">Ευχαριστούμε τις εκδόσεις Ψυχογιός</span></p>

Σχετικά άρθρα