Αυλαία με κρητικό ντέρμπι

Στην Κρήτη πέφτει η τελευταία πράξη της 3ης αγωνιστικής της Σούπερλιγκ με τον Εργοτέλη να υποδέχεται τον Πλατανιά. Και οι δύο ομάδες ψάχνουν τους πρώτους τους βαθμούς στο πρωτάθλημα, καθώς έχουν ξεκινήσει με δύο ήττες.
Οι γηπεδούχοι του Παύλου Δερμιτζάκη, που θα πραγματοποιήσει το ντεμπούτο του στον πάγκο της ηρακλειώτικης ομάδας, θα στερηθούν των υπηρεσιών του τιμωρημένου Μέγι και των Άλαν και Χαντί, οι οποίοι στην προπόνηση της Κυριακής έκαναν θεραπεία, αλλά και στον Μπαμ Μπαμ που ακολούθησε ξανά ατομικό πρόγραμμα.
Η αποστολή: Τσέρνι, Καβουσάκης, Καζναφέρης, Γιοβάνοβιτς, Στράους, Λεονάρντο, Μπογκντάνοφ, Ρέντζας, Νόσκοβιτς, Κοζορώνης, Βλαχοδήμος, Γκέντσογλου, Τζανακάκης, Πίτσος, Λυκογιάννης, Παντελάκης, Σαϊνάτι, Μπρούνο, Γιουσούφ, Κούρεζ.
Στον αντίποδα ο Γιάννης Χριστόπουλος δεν αντιμετωπίζει προβλήματα και επέλεξε 19 ποδοσφαιριστές για την αποστολή του Πλατανιά.
Πρόκειται για τους: Αγκιλέρα, Αποστολόπουλο, Γουνδουλάκη, Δημήτρη, Ζαραδούκα, Ιτούα, Κοκκαλά, Κουλιμπαλί, Μαχαμάτ, Μενδρινό, Μιλούνοβιτς, Μπανανά, Ναζλίδη, Νέπλιακ, Ολιμπά, Σέχου, Τζίλβαν, Τόρες, Τσουράκη.
Διαιτητής της συνάντησης θα είναι ο Μαντάκης (Ημαθίας), με βοηθούς τους Δημητριάδη (Καστοριάς), Χαρίση (Γρεβενών).

Σχετικά άρθρα