Αποφόρτιση και φυσική κατάσταση στον ΠΑΟΚ

Με το σερί των αγώνων σε Ελλάδα και Ευρώπη να βρίσκεται στην αφετηρία του, η διαχείριση των ποδοσφαιριστών και του χρόνου αποκατάστασης ανάμεσα στα παιχνίδια είναι ιδιαίτερα σημαντική. Μετά την αναμέτρηση με τη Νίκη Βόλου και πριν εκείνη με την Ντιναμό Μινσκ, λοιπόν η προπόνηση της Δευτέρας είχε χαρακτήρα αποφόρτισης και συντήρησης στον τομέα της φυσικής κατάστασης.

Οι παίκτες του Δικεφάλου δούλεψαν στην αντοχή, την ενδυνάμωση και την ταχύτητα υπό τις οδηγίες του Λεωνίδα Δημητρακόπουλου. Οι ποδοσφαιριστές που αγωνίστηκαν σε όλο το ματς του Σαββάτου ακολούθησαν ειδικό, πιο χαλαρό πρόγραμμα.

Ο Στέλιος Κίτσιου και ο Εγιάλ Γκολάσα γυμνάστηκαν κανονικά με την υπόλοιπη ομάδα, όπως κι ο Χέντβιγκες Μαντούρο που ανεβάζει ρυθμούς και μετρά αντίστροφα για την επιστροφή του σε φουλ ρυθμούς.  Τέλος, ο Δημήτρης Κωνσταντινίδης ακούμπησε μπάλα για πρώτη φορά μετά την αρθροσκόπηση στην οποία υποβλήθηκε και ανεβάζει ρυθμούς για να ολοκληρώσει το πρόγραμμα επανένταξης. Ο Γιώργος Τζαβέλλας, ο οποίος στον αγώνα με τη Νίκη Βόλου υπέστη θλάση δευτέρου βαθμού στον αριστερό προσαγωγό θα υποβληθεί σήμερα σε εξετάσεις για να καθοριστεί το πρόγραμμα αποθεραπείας του.

Η προπόνηση της Τρίτης θα πραγματοποιηθεί στις 10:30 στις εγκαταστάσεις της Νέας Μεσημβρίας.

Σχετικά άρθρα