Θρήνος στην Κέρκυρα με τον θάνατο νεαρού ποδοσφαιριστή

Μια τεράστια τραγωδία βιώνει ο κερκυραϊκός αθλητισμός και κατ’ επέκταση η κερκυραϊκή κοινωνία.
Το βράδυ της Κυριακής (περίπου στις 11μ.μ.), στην Εθνική Οδό Κέρκυρας – Παλαιοκαστρίτσας, το αυτοκίνητο που οδηγούσε ο ποδοσφαιριστής της Κ20 της Κέρκυρας, Γ.Γ. εξετράπη της πορείας του για άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία και προσέκρουσε σε κολόνα με αποτέλεσμα ο συμπαίκτης του, Ανδρέας Νίκας 19 ετών που ήταν στη θέση του συνοδηγού να χάσει τη ζωή του.
Ο Λ.Σ. (επίσης ποδοσφαιριστής της ομάδας Νέων), που βρισκόταν στο πίσω κάθισμα τραυματίστηκε σοβαρά, υποβλήθηκε άμεσα σε χειρουργική επέμβαση λόγω καταγμάτων στα κάτω άκρα και νοσηλεύεται εκτός κινδύνου. Από την πρόσκρουση τραυματίστηκαν δύο ακόμα νεαροί ποδοσφαιριστές, ευτυχώς ελαφρύτερα.
Σύμφωνα με πληροφορίες τα παιδιά ήταν στον δρόμο προς το Νοσοκομείο του νησιού για να επισκεφτούν τον Θωμά Ντέντε, ο οποίος βρισκόταν εκεί λόγω τραυματισμού.
Το δελτίο Τύπου της Αστυνομίας της Κέρκυρας:
Την Κυριακή (14.09.2014) το βράδυ, στο 5ο χλμ της Εθνικής Οδού Κέρκυρας-Παλαιοκαστρίτσας (περιοχή Σωτηριώτισσας), επιβατικό αυτοκίνητο που οδηγούσε 20χρονος ημεδαπός, εκτράπηκε της πορείας του, με αποτέλεσμα τον ελαφρύ τραυματισμό του καθώς και τον τραυματισμό των τριών επιβαινόντων στα αυτοκίνητο (θανάσιμος ενός 19χρονου, σοβαρός ενός 20χρονου ημεδαπού και ελαφρύς ενός ακόμη 19χρονου).
Προανάκριση για τον ακριβή προσδιορισμό των συνθηκών του τροχαίου ατυχήματος διενεργείται από το Τμήμα Τροχαίας Κέρκυρας.
Το δελτίο Τύπου της Πυροσβεστικής:
Στις 14/9/14, και ώρα 23.00 η Υπηρεσία μας επενέβη με τρία οχήματα και Δέκα υπαλλήλους για τον απεγκλωβισμό τεσσάρων ατόμων ηλικίας 19 έως 20 ετών, συνεπεία πρόκλησης τροχαίου ατυχήματος Ι.Χ. επιβατηγού οχήματος στο 6ο χλμ της Ε.Ο. Κέρκυρας – Παλαιοκαστρίτσας. Η επιχείρηση απεγκλωβισμού διήρκεσε 15 λεπτά, απεγκλωβίστηκαν οι τρεις εκ των τεσσάρων επιβαινόντων, οι οποίοι και διεκομίσθησαν στο Γενικό Νοσοκομείο Κέρκυρας.

Σχετικά άρθρα