Σιμεόνε: «Το πιο δύσκολο παιχνίδι μας»!

Ο Ντιέγκο Σιμεόνε είχε μόνο καλά λόγια για τον Ολυμπιακό στη συνέντευξη Τύπου της Ατλέτικο, χαρακτηρίζοντας το αυριανό ματς ως το πιο δύσκολο του ομίλου για την ομάδα του! Τόσο λόγω της δυναμικότητας του Ολυμπιακού και της θερμής έδρας του, όσο και γιατί η ομάδα του δεν είχε πολλές μέρες προετοιμασίας μετά το ντέρμπι με τη Ρεάλ.

Ο «Τσόλο» μίλησε και για τον Μίτσελ, εκθειάζοντας τη δουλειά του στον Ολυμπιακό και το ξεχωριστό στιλ που έχει δώσει στην ελληνική ομάδα.

Οι δηλώσεις του Αργεντινού προπονητή της Ατλέτικο:

«Πάντα κοιτάζω την πραγματικότητα. Συνεχίζουμε να χτίζουμε την ομάδα, ήρθαν και έφυγαν παίκτες, προσπαθούμε να βάλουμε τους νέους στη φιλοσοφία της ομάδας και να συνεχίσουμε να τη βελτιώνουμε. Η αλήθεια είναι ότι είχαμε λίγο χρόνο μετά το ματς με την Ρεάλ, σήμερα το βράδυ ή αύριο το πρωί θα αποφασίσουμε για την 11άδα και για το αν θα γίνουν κάποιες αλλαγές. Είναι το πιο δύσκολο παιχνίδι του ομίλου, επειδή ο αντίπαλος είναι πολύ δυνατός,επειδή ο κόσμος του Ολυμπιακού δημιουργεί θερμή ατμόσφαιρα και γιατί δεν είχαμε πολύ χρόνο μετά το ντέρμπι με τη Ρεάλ.

Θέλω να ευχαριστήσω όσους λένε αυτά τα καλά λόγια για μένα. Και τον Μίτσελ και τον Τύπο. Εγώ θα ήθελα να είμαι συγκεντρωμένος στη δουλειά μου και στο έργο που έχω για την ομάδα μου. Έχουμε παίξει πολλές φορές αντίπαλοι με τον Μίτσελ, αλλά και ως προπονητές. Ήρθε στον Ολυμπιακό, πήρε το πρωτάθλημα, έδωσε ειδικό βάρος στον Ολυμπιακό στο Τσάμπιονς Λιγκ, αλλά έχει δώσει και μια ξεχωριστή προσωπικότητα και στιλ στην ομάδα του. Με δυνατό κέντρο, καλά άκρα και δύο έμπειρους αμυντικούς όπως είναι ο Αμπιντάλ και ο Μποτία .

Πέρσι κάναμε πολύ καλή χρονιά, αλλά αυτά ανήκουν στο παρελθόν. Τώρα αρχίζουμε πάλι ξανά, πρέπει να είμαστε δυνατό σε κάθε παιχνίδι και να το διαβαζουμε καλά έτσι ώστε να τον φέρνουμε στα μέτρα μας και να είμαστε άνετοι μέσα στο γήπεδο. Ο Κόκε παίζει λίγο πιο πίσω γιατί δίνει ισορροπία στο παιχνίδι και έδωσε τη δυνατότητα για μεγαλύτερη επιθετικότητα των ακραίων μας. Αυτό δεν θα συμβαίονει πάντα, αλλά έχει σχέση με το πως θα διαβάζω κάθε ματς».

Σχετικά άρθρα