Τσουράκης: «Νωρίς να μιλάμε για στόχους»!

Ο πολυτιμότερος ποδοσφαιριστής στο Παγκρήτιο, Θανάσης Τσουράκης μίλησε για τους στόχους του Πλατανιά και την εμπειρία του ελληνικού πρωταθλήματος μετά την καριέρα στα γήπεδα της Γερμανίας.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Τσουράκη στην κάμερα της Nova:

«Ξέραμε ότι είναι πολύ δύσκολο ματς σήμερα και καταφέραμε να ξεκολλήσουμε. Χρειαζόμασταν το πρώτο γκολ για να μπούμε καλά και να πάρουμε τη νίκη.

Είναι σημαντικό να έχεις αγωνιστεί στο εξωτερικό. Είναι η πρώτη μου φορά εδώ και βλέπω ότι το ελληνικό ποδόσφαιρο είναι πολύ δυνατό. Σε κάθε παιχνίδι βελτιώνομαι και βρίσκω ρυθμό.

Σαν Έλληνας δεν είναι πολύ δύσκολο να προσαρμοστώ αλλά είναι διαφορετικά να παίζεις στην Σούπερ Λίγκα. Στη Γερμανία πήγαινα σε ελληνικό σχολείο και με την οικογένειά μου μιλάω μόνο ελληνικά.

Πάντα το όνειρό μου ήταν να αγωνιστώ επαγγελματικά και είμαι πολύ χαρούμενος που γύρισα γιατί είναι μεγάλη ευκαιρία για εμένα. Έχω όνειρα και θέλω να παίξω στην Εθνική και σε τόσο υψηλό επίπεδο.

Μου αρέσει πολύ η Κρήτη, η ζωή είναι πολύ ωραία και γενικότερα η Ελλάδα είναι πολύ όμορφη.

Είναι πολύ νωρίς να μιλάμε για στόχους, γιατί είναι οι πρώτες αγωνιστικές. Κοιτάμε να μαζέψουμε όσο περισσότερους βαθμούς γίνεται και αρχικά θέλουμε να κυνηγήσουμε την παραμονή μας στην κατηγορία.

Βοηθάμε όλοι και σε άμυνα και σε επίθεση και εξαρτάται απ’ τον αντίπαλο. Πάντως για μένα είναι το ίδιο όπου και να με βάλει ο προπονητής μου. Είναι το ίδιο είτε αγωνίζομαι είτε δεξιά είτε αριστερά».

Σχετικά άρθρα