Μπαρτζώκας: «Είναι πολύ νωρίς ακόμη»

«Είναι πολύ νωρίς ακόμη, δοκιμάζουμε ακόμη κάποια πράγματα», δήλωσε ο Γιώργος Μπαρτζώκας μετά την νίκη του Ολυμπιακού στην Βενετία.

Ο κόουτς των «ερυθρόλευκων» (στην φωτογραφία με τον προπονητή της Βενέτσια Τσάρλι Ρεκαλκάτι και τον Χρήστο Σταυρόπουλο, γενικό διευθυντή της ΚΑΕ Ολυμπιακός πριν την έναρξη του ματς), σχολίασε μιλώντας στην τηλεόραση της Ρέγιερ Βενέτσια  μετά το τέλος της φιλικής αναμέτρησης: «Ήταν πολύ όμορφο για εμάς να παίξουμε σε μια τέτοια ατμόσφαιρα, ευχαριστούμε τον κόσμο της Βενέτσια για την υποδοχή. Για εμάς είναι πολύ νωρίς ακόμη, δοκιμάζουμε ακόμη κάποια πράγματα. Είναι θετικό το ότι τα πήγαμε αρκετά καλά απέναντι σε μια ομάδα με φιλοδοξίες όπως η Βενέτσια».

«Είναι αρκετά νωρίς για εμάς, οι προπονήσεις είναι έντονες, εμείς ψάχνουμε να βρούμε τα πατήματα μας και με την προσθήκη τη δική μας που ήρθαμε τώρα από τις εθνικές ομάδες, μείναμε λίγο πίσω, αλλά δουλεύουμε σκληρά για να είμαστε απόλυτα έτοιμοι για τον πρώτο τελικό της χρονιάς», συμφώνησε με τον προπονητή του, ο Κώστας Σλούκας .

Σχετικά άρθρα