«Εξαιρετικός Ολυμπιακός, ανήμπορη Ατλέτικο»

Η σπουδαία επιτυχία του Ολυμπιακού με 3-2 κόντρα στην Ατλέτικο Μαδρίτης αποτελεί ήδη μέγα θέμα τόσο στον ισπανικό Τύπο, όσο και στα Μέσα στην υπόλοιπη Ευρώπη! Ο ξένος Τύπος κάνει λόγο για θρίαμβο των «ερυθρολεύκων». Αναφέρουν πως η ελληνική ομάδα έκανε εξαιρετική εμφάνιση, κάνοντας πολύ δύσκολη την… ζωή της Ατλέτικο, ενώ αποθεώνουν και τον Μισέλ, γράφοντας πως… μπέρδεψε τον Ντιέγκο Σιμεόνε!      

Δείτε χαρακτηριστικούς τίτλους από την Ισπανία:

Marca: «Ο Μίτσελ μπέρδεψε τον Τσολο (σ.σ. Ντιέγκο Σιμεόνε). Η Ατλέτικο έπεσε στην Αθήνα και το μέλλον της στον όμιλο έγινε… εντυπωσιακά περίπλοκο. Είναι από αυτές τις ήττες που θα σε… ακολουθεί σε όλο τον όμιλο, αφού ήρθε από άμεσο ανταγωνιστή για την πρόκριση»

AS: «Η Ατλέτικο έκανε δύσκολη τη ζωή της στην Ελλάδα. Τρία γκολ του Ολυμπιακού και απογοητευτικό ντεμπούτο της Ατλέτικο στο Τσάμπιονς Λιγκ. Ενα γκολ του Γκριεζμάν στο τέλος έκανε λίγο πιο μικρό τον θρίαμβο του Μίτσελ»

Sport: «Ο Μάντζουκιτς μίκρυνε την απόσταση, αλλά η Ατλέτικο… έπεσε. Η Ατλέτικο έκανε λάθη και ο αποτελεσματικός Ολυμπιακός δεν τα άφησε ανεκμετάλλευτα. Η άμυνα δεν άφησε την ομάδα της Μαδρίτης να ξεκινήσει με νίκη το Τσάμπιονς Λιγκ»»

El Mundo Deportivo: «Ξεκίνημα με ήττα για την Ατλέτικο. Η ομάδα της Μαδρίτης έπεσε στην Αθήνα. Τρία αμυντικά λάθη την καταδίκασαν από τον εξαιρετικό Ολυμπιακό. Τα γκολ του Μάντζουκιτς και του Γκριεζμάν αποδείχθηκαν μάταια…»

ABC: «Η δευτεραθλήτρια (σ.σ. Ευρώπης) υπέκυψε στην κόλαση της Αθήνας»

El Mundo: «Ο Μίτσελ έκανε ό,τι ήθελε…»

El Pais: «Ήττα της Ατλέτικο στην Αθήνα»

Elconfidencial: «Ο Ολυμπιακός έκανε δύσκολα τα πράγματα για την ανήμπορη Ατλέτικο. Εξαιρετική η ομάδα του Μίτσελ, πολύ κακό ξεκίνημα για τους Μαδριλένους»

Αναφορές εκτός Ισπανίας…

Gazzetta dello Sport: «Aτλέτικο, λάθος ξεκίνημα. Θρίαμβος του Ολυμπιακού με 3-2».

Lequipe: «Ο Ολυμπιακός νίκησε την Ατλέτικο σε ένα… αδέξιο ξεκίνημα των πρωταθλητών Ισπανίας. Πολύ καλός ο Ολυμπιακός, η Ατλέτικο «ξύπνησε» μετά την είσοδο του Γκριεζμάν»

UEFA: «Ο Ολυμπιακός έριξε… αναίσθητη την Ατλέτικο, σε ματς θρίλερ με πέντε γκολ. Μαζουακού και Αφελάι σκόραραν νωρίς κόντρα στη φιναλίστ του περσινού Τσάμπιονς Λιγκ και ο Μήτρογλου εξασφάλισε τη νίκη. Το γκολ του Γκριεζμάν ήρθε πολύ αργά για την Ατλέτικο…»

Σχετικά άρθρα