Έτσι δεν χάνουμε!

17 Σεπτεμβρίου 2014

Ο Ιμπραϊμ Αφελάι έμεινε εντυπωσιασμένος από τον κόσμο του Ολυμπιακού και χαρακτήρισε πολύ δύσκολο το έργο κάθε ομάδας που θα προσπαθήσει να νικήσει την ομάδα του, αρκεί αυτή να παρουσιάζει το ίδιο αγωνιστικό πρόσωπο όπως έκανε και κόντρα στην Ατλέτικο.

«Αν θεωρήσουμε ότι η Ατλέτικο είναι καλύτερη ομάδα από εμάς, είδαμε το αντίθετο στο γήπεδο. Είναι κάτι σαν όνειρο, ας είμαστε ειλικρινείς. Είχαμε μια υπέροχη εμφάνιση όλη η ομάδα. Αν παίζουμε έτσι, τότε δεν θα είναι εύκολο για κανέναν να μας νικήσει. Ο κόσμος ήταν υπέροχος, σε όλη τη διάρκεια του αγώνα, μέχρι το τέλος. Με αυτή την συμπαράσταση και τέτοιες εμφανίσεις, δεν χάνουμε με τίποτα» τόνισε ο Ολλανδός ενώ για το που μπορεί να φτάσουν οι ερυθρόλευκοι, φάνηκε...προσγειωμένος «Δεν έχουμε τη δυνατότητα να κάνουμε τίποτα άλλο από το να κοιτάμε παιχνίδι με παιχνίδι. Σε λίγες μέρες έχουμε άλλο ένα δύσκολο ματς για το πρωτάθλημα»

 Πηγή : Αφελάι:«Με τέτοιο κόσμο δεν χάνουμε» | www.coppa.gr http://www.coppa.gr/news/23605/afelaime-tetoio-kosmo-den-hanoyme#ixzz3DZ3ZKMuw

ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ
akis3 adTechParam +25654+71788 - adTechUnit 0
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Θέλει τόλμη για τον κάθε άνθρωπο να φύγει από το σκοτάδι
Η πορεία προς τη γνώση του εαυτού δεν...
Μπορείτε να κατορθώσετε το ακατόρθωτο
Αν πιστεύετε ότι είστε ανίκανοι να...
Φθινοπωρινή κατάθλιψη: Όταν ο καιρός μας ρίχνει την ψυχολογία
Ο καιρός αλλάζει, η θερμοκρασία γίνεται...