Τέταρτος Αμερικανός της Ελευσίνας ο Φρανκ Ρόμπινσον!

Ο Φρανκ Ρόμπινσον θα είναι ο τέταρτος Αμερικανός παίκτης του Πανελευσινιακού την νέα αγωνιστική χρονιά.
Ο 30χρόνος Αμερικανός γκαρντ φόργουορντ την πρώτη σεζόν της επαγγελματικής καριέρας του αγωνίστηκε με την Ολίμπια Λουμπλιάνας στην Ευρωλίγκα (2008-9) και στην συνέχεια έπαιξε  σε Γερμανία (Λούντβισμπουργκ, Άρτλαντ Ντράγκονς, Βούρζμπουργκ), Ισραήλ (Μακάμπι Χάιαφα, Χαμπικάα), Γεωργία (Σοχούμι Τμπιλίσι), Πολωνία (Ασέκο Προκόμ Γκντίνια), Ουκρανία (Μπουντιβέλνικ Κιέβου), Φινλανδία την περασμένη αγωνιστική χρονιά (Μπίσονς Λόιμα), ενώ πέρασε και μια περίοδο στο NBDL.
Η ανακοίνωση των «σταχυοφόρων»:
«Η ΚΑΕ Πανελευσινιακός ανακοινώνει την απόκτηση του Φρανκ Ρόμπινσον (Frank Robinson), παίκτη με ευρωπαϊκή εμπειρία που παίζει με ευχέρεια είτε ως guard είτε στις θέσεις «3» και «4».
Ο Ρόμπινσον είναι 30 ετών και έχει 1,93 μ. ύψος και 90 kg βάρος. Έχει αγωνιστεί στην Ευρώπη με τα χρώματα της Ολύμπια Λουμπλιάνας, της Μπουντιβέλνικ και της Πρόκομ. Έχει επίσης αγωνισθεί και στο κολλεγιακό πρωτάθλημα των ΗΠΑ. Την προηγούμενη σεζόν αγωνίστηκε στην Νίλαν Μπίσονς της Φιλανδίας και είχε ξεχωρίσει στα παιχνίδια με τον Πανιώνιο για το Eurocup.
O Ρόμπινσον είναι ένας παίκτης που θα βοηθήσει σημαντικά στη νέα σεζόν με την εμπειρία του και τις αγωνιστικές του ικανότητες».

Σχετικά άρθρα