«Φαβορί με άγχος ο Παναθηναϊκός»

Προσπάθεια να ρίξει το μπαλάκι του άγχους στον Παναθηναϊκό έκανε ο προπονητής της Ντιναμό Μόσχας, Στάνισλαβ Τσερτσέσοφ στη συνέντευξη Τύπου που έδωσε στη Λεωφόρο.

«Ξεκινάμε όλοι από το μηδέν. Ελπίζουμε ότι θα υλοποιήσουμε όλα μας τα πλάνα. Μετά από την ήττα με την Ζενίτ, σίγουρα δεν ικανοποίησε κανέναν αλλά είναι δύο διαφορετικά παιχνίδια. Εμείς θέλουμε να δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό και να πάρουμε ότι μπορούμε από αυτό το παιχνίδι. Είναι φαβορί ο Παναθηναϊκός, παίζει στην έδρα του και έχει και εμπειρία. Για εμάς είναι το πρώτο παιχνίδι. Αυτό που θα παίξει ρόλο είναι η κατάσταση των ποδοσφαιριστών αύριο στον αγώνα», είπε αρχικά.

Σχετικά με το κακό ξεκίνημα του Παναθηναϊκού στο πρωτάθλημα ο Τσερτσέσοφ επεσήμανε: «Είναι άλλο το πρωτάθλημα και άλλο η Ευρώπη. Είναι διαφορετικά παιχνίδια και νομίζω δεν έχει σχέση το ένα με το άλλο. Το μεγαλύτερο πρόβλημα θα το έχει ο Παναθηναϊκός, θα έχει το άγχος. Αυτό, όμως, δεν μας απασχολεί».

Όσο για το ξαφνικό πρόβλημα του Βαλμπουενά σχολίασε: «Δυστυχώς έτσι είναι η ζωή. Θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο και ευχόμαστε ταχεία ανάρρωση για τον ποδοσφαιριστή. Διαθέτουμε, όμως, έμπειρους παίκτες με ποιότητα και αύριο θα αποφασίσουμε ποιος θα αναλάβει τον ρόλο του ηγέτη».

Ο αμυντικός της Ντιναμό, Βλαντιμίρ Γκράνατ ήταν λιγομίλητος. «Ελπίζω ότι θα γίνει ένα πολύ καλό παιχνίδι, αύριο θα δούμε όμως την συνέχεια. Τον Σίλντενφελντ τον ξέρουμε, μας ξέρει και αυτός αλλά δεν νομίζω ότι μπορεί να επηρεάσει η παρουσία του. Δεν έχω ξεχωρίσει κάποιον άλλο παίκτη από την ελληνική ομάδα. Δεν θεωρώ ότι είναι φαβορί η Ντινάμο. Θα το δούμε στο γήπεδο», είπε.

Σχετικά άρθρα