«Δεν ήταν σε θέση να παίξει ο Κόστα»

Η ισοπαλία με τη Σάλκε στην πρεμιέρα του Τσάμπιονς Λιγκ έφερε μουρμούρα και στην ομάδα της Τσέλσι, που μέχρι τώρα εντυπωσίαζε με τις εμφανίσεις της. 

Ο Ζοζέ Μουρίνιο δέχθηκε αρκετές ερωτήσεις για την επιλογή του να ξεκινήσει στο αρχικό σχήμα τον Ντρογκμπά και όχι τον Ντιέγκο Κόστα. Ο Special One τόνισε πως ο Ισπανός επιθετικός δεν είναι σε θέση να αντέξει τρία συνεχόμενα ματς τη συγκεκριμένη περίοδο καθώς υπάρχει ακόμα ένα μυικό πρόβλημα που τον ενοχλεί.

«Ο Ντιέγκο Κόστα είχε πρόβλημα. Ήρθε σε εμάς και ήταν εντελώς καλά. Είχε ένα πρόβλημα πάλι στην εθνική ομάδα, όχι με εμάς. Εάν έχει μία εβδομάδα για να αφήσει τον μυ να αναρρώσει, τότε μπορεί να ξεκινήσει σε ένα παιχνίδι. Παίζοντας το Σάββατο, τρεις μέρες δεν είναι αρκετές για εκείνον για να αναρρώσει», δήλωσε αρχικά.

«Δεν ήταν για να τον προστατέψω για το παιχνίδι της Κυριακής, ήταν επειδή δεν ήταν σε θέση να ξεκινήσει στον αγώνα. Τώρα έχουμε το πρόβλημα και τώρα πρέπει να το λύσουμε όσο το δυνατόν καλύτερα. Δεν ήταν σε θέση να παίξει. Την Κυριακή πιστεύουμε πως θα είναι. Την επόμενη εβδομάδα κόντρα στη Μπόλτον, δεν θα είναι στα σίγουρα. Πρέπει να διαχειριστούμε την κατάσταση, μέχρι τη στιγμή που θα είναι εντελώς καλά»,προσέθεσε.

Σχετικά άρθρα