Ροζ σκάνδαλο! Απολύθηκε η μασέρ ομάδας ....

18 Σεπτεμβρίου 2014

Ένα απίστευτο περιστατικό αμαύρωσε το πάρτι που έστησαν οι παίκτες της Λέντζμπουργκ σε νυχτερινό κέντρο, προκειμένου να γιορτάσουν την άνοδό τους στην τέταρτη κατηγορία του ελβετικού ποδοσφαίρου.

Σύμφωνα με την εφημερίδα «Blick», η 41χρονη μασέρ της ομάδας (σ.σ. η εφημερίδα χρησιμοποιεί το φανταστικό όνομα "Κάρμεν") δεν περιορίστηκε στα καθιερωμένα της καθήκοντα, αλλά ξεπέρασε τα όρια φτάνοντας στο σημείο να κάνει... στοματικό σεξ σε έναν από τους ποδοσφαιριστές, τον 20χρονο "Jim" (σ.σ. φανταστικό όνομα της εφημερίδας για ευνόητους λόγους).

Η μίνι γιορτή που στήθηκε σε νυχτερινό κέντρο διασκέδασης στη Ζυρίχη κατέληξε σε… ροζ σκάνδαλο, με αντίκτυπο την απόλυση της εν λόγω κυρίας, ενώ ο πρόεδρος του συλλόγου έγινε έξαλλος, μόλις διέρρευσαν τα μαντάτα.

«Η απόλυση αποφασίστηκε από το διοικητικό συμβούλιο. Τιμωρήθηκαν και οι παίκτες με πρόστιμο αλλά δεν μπορούσαμε να απολύσουμε τη μισή ομάδα», δήλωσε χαρακτηριστικά ο ισχυρός άνδρας του ελβετικού συλλόγου.

Από την μεριά της, η… απολυμένη μασέρ χαρακτήρισε τον εαυτό της ως το εξιλαστήριο θύμα της υπόθεσης, ενώ κατήγγειλε με δηλώσεις της στην συγκεκριμένη εφημερίδα πως κάτι της είχαν ρίξει στο ποτό της.

«Είμαι ο αποδιοπομπαίος τράγος. Κάποιος έπρεπε να την πληρώσει και εγώ ήμουν το εύκολο θύμα. Είναι πολύ δυσάρεστο αυτό που συνέβη. Η γιορτή ξέφυγε πέρα από κάθε έλεγχο.

Έχω μία απόλυτη έλλειψη μνήμης για το τι συνέβη. Δεν έχω την παραμικρή ιδέα για το τι έγινε αν και είχα πιει μόλις δύο ποτά. Μπορώ να καταλάβω ότι κάτι ανακατεύτηκε με το ποτό μου».

Να σημειωθεί ότι η 41χρονη μασέρ, παρά το γεγονός πως είχε προτάσεις από τέσσερις συλλόγους, αποφάσισε να ρίξει… μαύρη πέτρα στο ποδόσφαιρο.

filathlos

ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ