«Αν δεν παραιτηθεί ο Παπαγεωργίου δεν επιστρέφω»

«Η υπομονή εξαντλήθηκε», δήλωσε χαρακτηριστικά ο Γιώργος Γαλανός μετά το φραστικό επεισόδιο που είχε με τον πρόεδρο του Ερασιτέχνη Άρη. Ο επικεφαλής του ποδοσφαιρικού τμήματος του συλλόγου μίλησε στην ιστοσελίδα “pressaris” και τόνισε πως αν ο Χάρης Παπαγεωργίου δεν παραιτηθεί τότε ο ίδιος δεν σκοπεύει να συνεχίσει στη θέση του.

Οι δηλώσεις του:

«Είμαι συγκινημένος για τα αντανακλαστικά που έδειξε ο κόσμος του Άρη, και την συμπαράσταση προς το πρόσωπό μου. Ωστόσο, μου έψησε το ψάρι στα χείλη τις τελευταίες μέρες ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη. Η υπομονή εξαντλήθηκε. Δεν μπορεί να καταλάβει ότι ο κύριος Παπαγεωργίου μετά τα απανωτά λάθη που έκανε, και τα παραγοντικά τρικ με τρυπάει; Είμαι βέβαιος ότι δεν με θέλει και το δείχνει σε κάθε ευκαιρία.Έφτασα στα όρια μου. Αν δεν παραιτηθεί ο Χάρη Παπαγεωργίου από την θέση που κατέχει εγώ δεν ξανά ασχολούμαι. Δεν επιστρέφω. Είμαι Αρειανός από τα γεννοφάσκια μου, και θλίβομαι με το ενδεχόμενο της παραίτησης μου, καθώς ο Άρης θα διαλυθεί με όλους αυτούς που θέλουν να λέγονται παράγοντες της ομάδας και κατέχουν θεσμικό ρόλο. Είναι τραγελαφικό να πολεμάνε έναν άνθρωπο που τους έδωσε σε 10 μέρες ρευστό 185.000€! Έχω οικογένεια και επιχείρηση. Είμαι διατεθειμένος να πράξω όσα είπα, αλλά δεν δέχομαι τέτοια προσβολή από ανθρώπους που δεν έχουν βάλει το χέρι στην τσέπη ούτε για να πληρώσουν τον καφέ στο κυλικείο».

Λίγο νωρίτερα, ο κ. Παπαγεωργίου δήλωσε: «Είμαι ο πρόεδρος του Άρη και είμαι εδώ για να προασπίσω τα συμφέροντά του συλλόγου. Συμφωνεί με τους όρους ο Γαλανός; Καλώς. Δεν συμφωνεί ας φέρει αντιπροτάσεις. Αν θέλει να αποχωρήσει, είναι δικό του θέμα. Ο Γαλανός από την πρώτη μέρα έχει θέσει ξεκάθαρα ότι θέλει τον ΑΣ. Έχει δελεάσει με διάφορους τρόπους ανθρώπους από το 15αμελές του Ερασιτέχνη. Σκοπός μας είναι να βρούμε επενδυτές και λύσεις για τον Άρη. Το έχω ξαναπεί. Θα συνεχίσω να προσπαθώ να βρίσκω λύσεις για τον σύλλογο».

Διαβάστε ακόμα:

Ένταση στον Άρη, «τελειώνει» ο Γαλανός 

Σχετικά άρθρα