Τερεζόπουλος: «Πιστεύω σε αυτή την ομάδα»

Την ικανοποίησή του για το ξεκίνημα του Πανιωνίου στο φετινό πρωτάθλημα της Super League εξέφρασε ο Δημήτρης Τερεζόπουλος, ο οποίος αναφέρθηκε και στο ματς με τον Πανθρακικό που ακολουθεί.

Οι δηλώσεις του τεχνικού των “κυανέρυθρων” στη NOVA:

Για το καλό ξεκίνημα του Πανιωνίου στο πρωτάθλημα: «Ομολογουμένως η συγκομιδή των έξι βαθμών είναι ένα καλό γεγονός για εμάς. Όταν ξεκινήσαμε τη σεζόν και μάθαμε για αυτά τα τρία παιχνίδια, ποια συγκομιδή θα έχουμε, αλλά παλέψαμε και οι έξι βαθμοί μας ικανοποιούν αφάνταστα».

Σε τι βαθμό είναι ικανοποιημένος από αυτά που φανερώνει η ομάδα του στον αγωνιστικό χώρο: «Με βάση την επίθεση μας και τις τελικές ενέργειες είμαστε ικανοποιημένοι. Έχουμε πετύχει πέντε γκολ. Εκεί που πρέπει να προσέξουμε είναι στην άμυνα γιατί έχουμε δεχθεί γκολ που θα έπρεπε να είχαν αποφευχθεί και θα δουλέψουμε σε αυτό το κομμάτι κυρίως. Το επίπεδο ετοιμότητος είναι 30%-40%. Πιστεύω πως η ομάδα τον επόμενο μήνα ή τους επόμενους μήνες θα έχει βελτιωθεί πάρα πολύ».

Που οφείλονται τα επιπόλαια λάθη στην άμυνα: «Προσπαθούμε να κατανοήσουμε και να εφαρμόσουμε ένα καινούργιο είδος παιχνιδιού και έχει ρίσκο. Σίγουρα η απειρία είναι σημαντική, αλλά είναι αρκετά νωρίς για να περάσουν τα παιδιά αυτό το είδος παιχνιδιού. Ας μην κρυβόμαστε προσπαθούμε να αντιμετωπίσουμε ομάδες με λιγότερο ρίσκο. Θα παίρνουμε ρίσκο, τα λάθη είναι αρκετά, αλλά πιστεύω σε αυτή την ομάδα σε αυτούς τους παίκτες. Με το βαθμό ετοιμότητας τον επόμενο καιρό, σίγουρα τα λάθη θα είναι λιγότερα».

Για το ματς με τον Πανθρακικό: «Ο Πανθρακικός δεν έχει ξεκινήσει καλά, αλλά αυτό δε σημαίνει πως δεν είναι μία καλή ομάδα. Μην ξεχνάμε πως πέρσι έκανε ένα πολύ καλό πρωτάθλημα. Εμείς, θα τονίσω για ακόμα μία φορά, πως πηγαίνουμε ως ίσο προς ίσο και θα αντιμετωπίσουμε το παιχνίδι, όπως τα προηγούμενα. Όταν μία ομάδα, μέχρι τώρα, έχει κατέβει με δύο διαφορετικούς σχηματισμούς και τους αλλάζει από ημίχρονο σε ημίχρονο, αυτό σε δυσκολεύει. Εμείς μελετάμε τον αντίπαλο και νομίζω πως μέχρι το παιχνίδι της Κυριακής, θα είμαστε έτοιμοι».

Αν δυσκολεύει το έργο του Πανιωνίου η αναγκαιότητα του Πανθρακικού για βαθμούς: «Νομίζω πως όχι. Όλες οι ομάδες κατεβαίνουν με ένα συγκεκριμένο στόχο, να πάρουν το αποτέλεσμα. Για άλλες είναι η ισοπαλία, για άλλες η νίκη. Ο Πανθρακικός νοιώθει πίεση, αλλά θα μας αντιμετωπίσει, όπως θα μας αντιμετώπιζε έτσι και δεν είχε πίεση. Αυτό μας δίνει ένα αβαντάζ ότι έχουμε συγκεντρώσει έξι βαθμούς και πάμε σε ένα εκτός έδρας ματς και εκεί θα διεκδικήσουμε αυτό που ουσιαστικά θα αξίζει να πάει η ομάδα του Πανιωνίου».

Σχετικά άρθρα