Επαναλαμβανόμενα λάθη

Στο ίδιο έργο θεατές βρέθηκαν όσοι παρακολούθησαν τον Παναθηναϊκό να χάνει από τη Ντιναμό Μόσχας. Το Τριφύλλι έκανε ακριβώς τα ίδια λάθη με όσα του έχουν στοιχίσει ένα πολύ κακό ξεκίνημα στη σεζόν με έναν αποκλεισμό, δύο γκέλες στο πρωτάθλημα και ήττα στην αφετηρία των ομίλων του Europa League.

Αποκλείεται πια να είναι συμπτώσεις τα παρακάτω:

–   Ο Παναθηναϊκός βρέθηκε για πέμπτη φορά σε οκτώ αγώνες φέτος πίσω στο σκορ.

–   Από τις πέντε φορές που βρέθηκε πίσω στο σκορ, το «γύρισε» τις δύο.

–   Δέχθηκε γκολ για έβδομο συνεχόμενο παιχνίδι (μόνο στο πρώτο ματς της σεζόν στη Λιέγη κράτησε ανέπαφη την εστία του).

–   Η Ντιναμό Μόσχας σκόραρε στη δεύτερη ευκαιρία της και χρειάστηκε μόλις οκτώ τελικές για να πετύχει δύο γκολ. Όσο λίγες προσπάθειες χρειάστηκαν και όλοι οι προηγούμενοι αντίπαλοι του Παναθηναϊκού.

–  Αντίθετα ο Παναθηναϊκός χρειάστηκε 11 τελικές για να σκοράρει. Πάνω κάτω στο φετινό άθλιο μέσο όρο του.

–  Και στα δύο γκολ ο Παναθηναϊκός χάνει τη μπάλα ενώ επιτίθεται στο μισό του αντιπάλου και έχει αργή επιστροφή με κακή τοποθέτηση. Συνέβη με τη Σταντάρ και με τον Πανιώνιο.

–  Άλλο ένα κακό πρώτο ημίχρονο και κυρίως με νωθρή παρουσία στο πρώτο 20λεπτο.

Οι λύσεις πρέπει να βρεθούν από τον Γιάννη Αναστασίου και τους παίκτες του. Το πρόγραμμα είναι «βαρύ» και δύσκολο. Την Κυριακή περιμένει στα Χανιά ο Πλατανιάς, την Τετάρτη στο Βόλο ο τοπικός Ολυμπιακός και ο Σεπτέμβριος τελειώνει με Νίκη Βόλου στη Λεωφόρο προτού έρθουν δύο ταξίδια – «φωτιά» σε Πορτογαλία με Εστορίλ και Αγρίνιο με Παναιτωλικό. Όλα αυτά στις επόμενες 16 μέρες.

Σχετικά άρθρα