Πέταξε το μωρό της σε σωλήνα αποχέτευσης- το μωρό σώθηκε από θαυμα

19 Σεπτεμβρίου 2014

Ενα νεογέννητο κοριτσάκι σφηνωμένο μέσα σε σωλήνα αποχέτευσης ανακάλυψαν φοιτητές σε φοιτητική εστία στην πόλη Linyi στην Κίνα, όταν η μητέρα που το γέννησε το εγκατέλειψε και τράπηκε σε φυγή.

Η αστυνομία πιστεύει πως η νεαρή φοιτήτρια ήλπιζε ότι θα μπορούσε να κρύψει την εγκυμοσύνη και τη γέννα αφήνοντας το μωρό να πέσει μέσα στην τουαλέτα. Ευτυχώς, για το βρέφος, το δίκτυο αποχέτευσης είναι πολύ στενό και το μωρό σφήνωσε με αποτέλεσμα να κλαίει ασταμάτητα.

Φοιτητές που άκουσαν το κλάμα της μικρής χτύπησαν τον συναγερμό, με αποτέλεσμα να σπεύσουν πυροσβέστες στη φοιτητική εστία, οι όποιοι έμειναν έκπληκτοι με το θέαμα που αντίκρισαν.

Το μωρό είχε σφηνώσει μεταξύ του τρίτου και τέταρτου ορόφου του κτιρίου και οι πυροσβέστες αφού έκοψαν τον αγωγό, κατάφεραν να απελευθερώσουν τη μικρή και να την παραδώσουν στους νοσηλευτές που την μετέφεραν στο νοσοκομείο.

Η αστυνομία κατάφερε να εντοπίσει τη μητέρα του νεογέννητου κοριτσιού, την οποία μετέφεραν σε νοσοκομείο καθώς χρειαζόταν άμεση περίθαλψη.

 Πηγή: newsbeast.gr 


ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Πότε μια γυναικά κάνει απιστία;
Ποια είναι τα συναισθήματα που γεννά η...