Πρίντεζης: «Θέλουμε τη νίκη στο ΟΑΚΑ» (video)

Ο Γιώργος Πρίντεζης έκανε ένα πολύ καλό τουρνουά στην Ισπανία με την Εθνική ομάδα, όμως πλέον έχει επιστρέψει στον Ολυμπιακό και έχει ενσωματωθεί στην ομάδα για την προετοιμασία ενόψει της νέας σεζόν. Ο Έλληνας φόργουορντ έδωσε συνέντευξη στο κανάλι του Ολυμπιακού στο youtube και μίλησε για την μέχρι τώρα προετοιμασία των “ερυθρόλευκων”.

“Είναι πάρα πολύ νωρίς, βρισκόμαστε στην προετοιμασία. Τέσσερα παιδιά μπήκαμε λίγο αργότερα και προσπαθούμε ακόμα να αφομοιώσουμε κάποια πράγματα αλλά μέχρι στιγμής τα δείγματα είναι θετικά. Θεωρώ ότι γίνεται πάρα πολύ καλή δουλειά, ακόμα η ομάδα προετοιμάζεται και πρέπει να δουλέψουμε πάρα πολύ ακόμα”.

Για το παιχνίδι στο ΟΑΚΑ απέναντι στον Παναθηναϊκό: “Θεωρώ ότι καμία ομάδα δεν θα είναι έτοιμη. Κάθε μεγάλη ομάδα οφείλει να κάνει όσο το δυνατόν καλύτερη προετοιμασία γίνεται κοιτώντας το επόμενο παιχνίδι. Αυτή τη στιγμή το επόμενο παιχνίδι είναι με τον Παναθηναϊκό, κακά τα ψέμματα κρίνεται ένας τίτλος. Τον θέλουμε και οι 2 πολύ”.

Ακόμα μίλησε για τις μεταγραφές του Ολυμπιακού αλλά και για τις ατυχίες με τους τραυματισμούς των Ιωάννη Παπαπέτρου και Τρεμέλ Ντάρντεν.

Σχετικά άρθρα