Αλλαγές επί αλλαγών

Φάρμακο για την πληγή προσπαθεί να βρει ο προπονητής του Παναθηναϊκού, Γιάννης Αναστασίου. Σε αυτό το πλαίσιο ετοιμάζει νέες σαρωτικές αλλαγές στην ενδεκάδα αλλά και στο σχηματισμό της ομάδας ενόψει του κυριακάτικου αγώνα με τον Πλατανιά στα Χανιά.

Μετά τα πέντε νέα πρόσωπα στο ματς με τη Ντιναμό Μόσχας σε σύγκριση με τον αγώνα κόντρα στην Καλλονή, ο Αναστασίου ετοιμάζει νέα πρόσωπα. Ετοιμάζεται να επανέρθει στην ενδεκάδα ο Μπούρμπος αντί του Τριανταφυλλόπουλου ενώ στο κέντρο της άμυνας παρτενέρ του Σίλντενφελντ θα είναι πιθανώς ο Κουτρουμπής (με πιθανότητες και για τον «Τριάντα»). Στα χαφ θα επιστρέψει ο Ατζαγκούν με τον Δώνη να διεκδικεί θέση και τους Λαγό, Πράνιτς υποψήφιους να μείνουν στον πάγκο. Ο Πέτριτς γυρίζει στην κορυφή της επίθεσης ενώ εκτός θα μείνει μάλλον ο Καρέλης .

Πολλή συζήτηση γίνεται και για τη θέση του τερματοφύλακα. Ο Στέφανος Κοτσόλης δεν έχει ξεκινήσει καλά τη σεζόν και δεν μπορεί να αποκλειστεί το ενδεχόμενο να γίνει τώρα αλλαγή με τον Λουκ Στιλ να παίρνει την πρώτη του ευκαιρία.

Σχετικά άρθρα