“Ντέρμπι” κορυφής στο Φάληρο

Τρεις αναμετρήσεις περιλαμβάνει το σαββατιάτικο πρόγραμμα της 4ης αγωνιστικής της Superleague με το σημαντικότερο να διεξάγεται στο γήπεδο Καραϊσκάκη .

Η αρχή γίνεται στα Πηγάδια όπου η Skoda Ξάνθη φιλοξενεί τον Λεβαδειακό, χωρίς ακόμα να έχει βρει τον αντικαταστάτη του Σάκη Τσιώλη. Δύσκολα απογεύματα περνούν οι Βοιωτοί στην έδρα των Ακριτών μετρώντας μόλις μία ισοπαλία στα τελευταία 11 παιχνίδια. 

Στη συνέχεια πέρνει σειρά το παιχνίδι του ΟΦΗ με τον Ατρόμητο. Ο Τζενάρο Γκατούζο αναζητά λύση στο επιθετικό πρόβλημα δεδομένοθ ότι ο μοναδικός σκόρερ της ομάδας είναι τραυματίας. Από την άλλη οι Περιστεριώτες περηφανέυονται για το μηδέν στην άμυνα που παράλληλα τους κρατά αήττητους. Στην παράδοση οι Κρητικοί διατηρούν το προβάδισμα αφού στα 8 τελευταία παιχνίδια έχει 4 νίκες ενώ τρία ματς έχουν λήξει ισόπαλα. 

Τέλος στο Νέο Φάληρο ο Ολυμπιακός υποδέχεται την πρωτοπόρο Βέροια, τη μοναδική ομάδα που ξεκίνησε με το 3 στα 3. Οι πρωταθλητές προέρχονται από τη μεγάλη νίκη κόντρα στην Ατλέτικο και θα έχουν τη συμπαράσταση του κόσμου τους, που θα κατακλύσει το γήπεδο για να τους αποθεώσει. Σε 14 ματς οι ερυθρόλευκοι έχουν το απόλυτο με ρεκόρ 40-2 γκολ.

Το πρόγραμμα της 4ης αγωνιστικής 

Σάββατο 20 Σεπτεμβρίου 

Skoda Ξάνθη-Λεβαδειακός (16:00): Αριστομένης Κουτσιαύτης (Άρτας) 
ΟΦΗ-Ατρόμητος (18:15): Γιώργος Λιαχούδης (Μακεδονίας) 
Ολυμπιακός-Βέροια (20:30): Χαράλαμπος Καλογερόπουλος (Αθηνών) 

Κυριακή 21 Σεπτεμβρίου 

Αστέρας Τρίπολης-Καλλονή (16:00): Αναστάσιος Παπαπέτρου (Αθηνών) 
Κέρκυρα-ΠΑΣ Γιάννινα (18:15): Γιάννης Δελφάκης (Αρκαδίας) 
Πανθρακικός-Πανιώνιος (18:15): Ηλίας Σπάθας (Πειραιά) 
Νίκη Βόλου-Εργοτέλης (18:15): Ανδρέας Παππάς (Αθηνών) 
Πλατανιάς-Παναθηναϊκός (20:30): Αλέξανδρος Αρετόπουλος (Τρικάλων) 

Δευτέρα 22 Σεπτεμβρίου 

Παναιτωλικός-ΠΑΟΚ (19:30): Μιχάλης Κουκουλάκης (Ηρακλείου) 


ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

Σχετικά άρθρα