Σε «Καραϊσκάκης» και Τρίπολη ο Ντάλας

Επί ελληνικού εδάφους βρίσκεται ο Χιου Ντάλας, με τον Σκοτσέζο υπεύθυνο ορισμού διαιτητών της Σούπερ Λίγκας να επιλέγει να παρακολουθήσει δια ζώσης δύο αγώνες της 4ης αγωνιστικής.
Το βράδυ του Σαββάτου (20/9), λοιπόν, ο Ντάλας θα βρεθεί στο «Γ. Καραϊσκάκης» και θα δει το ματς του Ολυμπιακού με τη Βέροια, παιχνίδι που θα διευθύνει ο  Χαρης Καλογερόπουλος  με βοηθούς τους Γιάννη Τουμπακάρη και Βασίλη  Καμπούρη 
Την Κυριακή (21/9), ο Σκοτσέζος πρώην διαιτητής θα μεταβεί στην Τρίπολη κι εκεί θα δει τον Τασο Παπαπέτρου  να σφυρίζει την αναμέτρηση του Αστέρα με την Καλλονή εχοντας βοηθούς τον διεθνή Αλεξανδρο Γρεβένη και τον Ιορδάνη Απτόσογλου που ειναι να παει στις 2 Οκτωβρίου στον β κύκλο του προγραμμάτος CORE στην εδρα της ΟΥΕΦΑ.
Μπορει μεν οι αγωνες αυτοι να γινονται το Σαββατοκυριακο κοντα στην Αθηνα ομως η παρουσια του εχει και την σημειολογικη της σημασια Καθως οι διαιτητές αυτοι ειναι μεταξυ των υποψηφίων  για τον πίνακα των διεθνών και ο Ντάλας θα εχει εν προκειμενω λογο και θα κανει εισηγηση προς την ΚΕΔ.
πηγή: diaititis.gr

Σχετικά άρθρα